:: |
Autor |
Poruka |
bjdarko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2011 Poruke: 47
|
|
Ja predlažem knjigu "Izuzetna stvorenja" od Trejsi Ševalije!
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
|
|
|
|
|
|
I nemoj da pokušavaš! Ja sam je zato kupio! Šta još predlažeš?
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Recimo, Nora Roberts - Tačno u podne.
|
|
|
|
|
|
|
A šta mislite o knjizi "Brida"?
|
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Hiljadu cudesnih sunaca - Haled Hoseini
"Hiljadu čudesnih sunaca je nezaboravan portret jedne ranjene zemlje i istinski dirljiva priča o porodici i prijateljstvu. Istovremeno prelepa i teška, priča o jednom nemilosrdnom vremenu, nesvakidašnjem prijateljstvu i neuništivoj ljubavi."
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Kod kuće je najgore- Efraim Kišon, majstor dobog humora, sarkastičnosti, čudesan opis uobičajenih životnih situacija kojima čovjek samo može da se iskida od smijeha, dobra doza pozitivne ironije na svaku zgodu i nezgodu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
Pročitao 1000 čudesnih Sunaca! I sada mogu reći da mi uopšte nije čudno što su poludeli na severu Afrike.
Mada i ona njegova druga knjiga o zmajevima je super!
|
|
|
|
|
|
vokiciric Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2011 Poruke: 4
|
|
Knjigu od E. Kišona kod kuće je najgore treba u svakom slučaju pročitati. Sjajna knjiga.
Gijom Muso ima knjige koje ne ostavljaju nikog ravnodušnim.
Moja preporuka je knjiga Sveće gore do kraja Šandora Maraia.
Volela bih da čujem mišljenje o njoj
|
_________________ voki |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
vokiciric je napisao/la sledeće: | Knjigu od E. Kišona kod kuće je najgore treba u svakom slučaju pročitati. Sjajna knjiga.
Gijom Muso ima knjige koje ne ostavljaju nikog ravnodušnim.
Moja preporuka je knjiga Sveće gore do kraja Šandora Maraia.
Volela bih da čujem mišljenje o njoj |
Sve knjige Efraima Kišona su sjajne i ako si pročitala ovu prvu, preporučujem ti i "Nije fer, Davide", genijalna je, zaista.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
vokiciric Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2011 Poruke: 4
|
|
Hvala!
Čitala sam par. Pomozi svetu na svoju štetu, Knjiga za poreske obveznike, Priče o životinjama...
|
_________________ voki |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Planina tigrova
Autor: Sarita Mandana
Dirljiva, zanosna, potresna, nošena duhovima prošlosti, sudbinskom magijom, gonjena neobjašnjivim porivima, obojena tragedijom, protkana egzotičnim mirisima orhideja, palisandra i hibiskusa, knjiga Planina tigrova ista je kao i zemlja u kojoj se odvija, ista kao Indija.
Ovo je priča o prelepoj Devi, zaljubljenoj u čoveka koga ne može da ima, a koju želi onaj kome ne uzvraća osećanja. Proteže se kroz decenije, na prelazu između minulih vekova, kroz uspone i padove, opisujući Devinu ljubav prema Mačuu, hrabrom lovcu na tigrove, njen odnos sa Devanom, najboljim prijateljem čija će je ljubav baciti u mračni vrtlog patnji, njen uspon od siromašne devojčice do vlasnice raskošnih plantaža kafe, njenu večitu borbu protiv sudbine koja joj nikada ne ide naruku.
Planina tigrova je saga o skrivenoj ljubavi i tragediji sa posledicama koje će, mračne poput srca indijske džungle, tamne poput zrna kafe i nedokučive poput neistraženih gora južne Azije, proganjati mnoga pokolenja.
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|