:: |
Autor |
Poruka |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
O ovome ni ne vredi razmisljati ... jako mala je verovatnoca da cete bas vi dobiti, ali daj boze da neko dobije od vas nije problem. Ja ako bih dobio 7cu ja bi brzo znao sta raditi sa njima i nadam se pametno potrosio. Ala bi bilo slavlja juuuuu
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
°_Daniel_° Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München

|
|
Ne bih nista ucinio jer znam da necu nikada dobiti... Jer i ne igram igre na srecu... Vjerujem samo u ono sto stvorim vlastitim rukama..
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
°_Daniel_° je napisao/la sledeće: | Ne bih nista ucinio jer znam da necu nikada dobiti... Jer i ne igram igre na srecu... Vjerujem samo u ono sto stvorim vlastitim rukama..  |
Svaka cast na ovome
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Pola zapalio,a drugu polovinu ostavio da mi se nađe...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
sHeeZy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Jul 2009 Poruke: 66 Mesto: medju zvezdama

|
|
obezbedila bih sebe prvo i svoje putovala bih.... I brzo potrosila sve to
|
_________________ (= sve sto cini zivot sada je tu =) |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Kupila nekretnine, postavila nekog ko zna šta radi, i otputovala na mjesta koja sanjam i koja želim vidjeti, kupila kuću svojoj sestri i njenoj porodici i usvojila djete bez roditelja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Recimo da je cifra 10 miliona evra, dala bi 2 mil bratu, 2 mil roditeljima, kupila kucu i auto i ostalo stavila u banku
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
poceo bih svoje zivotno putovanje...
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Još nema ni trice, bar zamjenu da dobijem, ali slatko i dalje sanjam, dakle...uklonila dugogodišnju dalekovidnost, kupila sestrićima toliko željenog ruskog samojeda...priuštila nekom bolesnom djetetu oporavak i ozdravljenje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Ja sam po rođenju dobila sedmicu na lotou, u mnogo većem iznosu nego što se sad nude.
Nego pošto su pare uvik dobro došle, potrošila bih na još jednu vilu, i nekoliko automobila... mada to mogu kupiti i bez toga. Prepuštam sedmicu nekome ko nema novca i kome je zaista potrebna...
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Kupila bih sebi divnu kucu,kakvu sam zamislila,auto,otvorila neki biznis,putovala bih,i pomogla nekim porodicama,kojima treba pomoc,a naravno ,prve pare bih sve dala za zdravlje..majku bih odvela u najbolju privatnu kliniku,da joj izlece kancer,a o ovo sto ostane,na kucu,poslovni prostor i putovanja.. samo ja ne igram loto a i mislim da je to sve prevara...kraj
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ja kad bih je dobio....ja bi poklonio nesto para jednoj curi....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|