:: |
Autor |
Poruka |
shoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Avg 2011 Poruke: 177 Mesto: Jugoistocna Evropa
|
|
[quote="minister"]U mom postu nije bilo ruznih reci, a ako ces da me opominjes/banujes/brises postove zbog "tona" ili "prepucavanja", onda ovaj forum stvarno nije za mene. Ne vidim poentu foruma na kojem nema prepucavanja i na kojem cemo svi da se ljubimo u ... (da ispostujem ono sa ruznim recima) [/quote
Apsolutno se slazem sa tobom.Svaka osoba ima svoju cenu,uglavnom cisto novcanu,ma da moze biti i neka protivusluga.Ako je drustvo siromasno i jadno kao nase,onda je i cena niza.Mislim da bi se ljudi zaprepastili kada bi videli koliko je ta cena mala kod nas.Za razliku od tebe jedino mislim da nema izuzetaka i licno smatram da tu nista nije nemoralno.Ljudi su jednostavno takvi,jedno misle drugo pricaju,a trece rade.Ljudi vole da misle lepo o sebi uvek i to rade,cak i kada rade najgore stvari.
Sto se moje cene tice,mislim da to zavisi od ponude i datog trenutka,tako da sada nemogu konkretno da odgovorim.I naravno moju zenu jako puno volim i svakako bi ta prodaja olaksala i njen zivot,ma da bih to krio od nje,jer kao sto sam rekao ljudi vole bespotrebno da moralisu,pa je tako bolje.
[Edit by *Mayche*: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|