:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Bila je prije tema ali je otisla u arhivu pa evo otvaram novu.
Koje digitalne foto aparate ste koristili ili sad koristite. Evo mojih trenutnih:
Leica V-LUX 20 takodjer znan kao Panasonic Lumix DMC-ZS7
Odlican "dzepni" foto aparat, dugo sam trazio dostojnu zamjenu svojeg starog Canona i ovo je bilo najbolje sto sam nasao. Onaj B&H ducan na Manhattanu ih je imao prije no drugi ducani na svijetu. Kupio i naprosto sam odusevljen, fantasticna Leicina leca i brz procesor, puno mogucnosti. Sjajan foto aparat!
Panasonicova verzija kosta 380 dolara manje, naravo tu sam kupio (kamera je identicna osim kod high def gdje je mala razlika u korist Lumixa)
-------------
Nikon D90
Nikonov SLR, vise nego dovoljan za nas amatere. Kamera je fenomenalna, samo treba naci vise slobodnog vremena neg ga ja imam...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Jos imam Fuji FinePix F700 kojeg i ne koristim toliko cesto zbog baterije, brzo se prazni u poslednje vreme.
I moj omiljeni Panasonic Lumix FZ-50, kojeg koristim non stop. Jedino sto me se ne dopada sto ima automatski blic (flash), ne mogu da koristim kada ja hocu i sto ima malo veci sum u malo tamnijim prostorijama.
Inace, za sve ostalo, nemam nikakvih primedbi.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Koristio sam
Neki samsung 4MPx ne mogu da se setim imena,
zatim Nikon L4 (nisu lose slike a velika mana je sto nema zvuka pri snimanju, kao i los video snimak):
Samsung NV24HD (odlican aparat pogotovo ako ne koristite automatska podesavanja, takodje odlican FHD snimak) koristim ga kad mi treba fotoaparat koji cu moci lako da spakujem i da ne vucem dzombu od sledeceg fotoaparata :
Canon Eos7D (jednom recju savrsen aparat u svakom pogledu):
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Pridodali smo jos jedan kolekciji.
Panasonic Lumix FT2
Njega koristimo gde god se voda nalazi, i ako nam je mrsko poneti veci aparat. U zadnje vreme najvise ga koristi moja cerkica kojoj je 4 ipo godine. Veoma interesantni uglovi i fotografije.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
bjdarko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2011 Poruke: 47
|
|
Nikon i ni jedan više! Nego da li znate gde može da se vidi Nikon D400 i D4? Nekako ne mogu da nađem podatke o njima!
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Trenutno koristim Canon Ixus 130IS, malo crno čudo uz malo igrarija sa podešavanjima, pravi sasvim solidne slike za jedan compact
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
bjdarko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2011 Poruke: 47
|
|
I interesuju me senyori koje koriste novi DSLR aparati?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|