:: |
Autor |
Poruka |
Sojcica devojcica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Avg 2009 Poruke: 13
|
|
Ja sam odlucila da mi kuhinja bude u hladnijim tonovima..oni ubijaju apetit.
|
_________________ Moze kafica? |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Ja sam se dugo dvojumila koju boja da uzmem..
I na kraju izabrala bijelu Zasto?
Zato sto volim slike, volim umjetnost, volim stil. Ako su mi bijeli zidovi, mogu kupiti lijepe slike za zid, mogu kupiti lijep dvosjed i druge stvari za sobe, a da mi ne bude
sve previse sareno.. Zidovi su mi sada bijeli, kupila sam 2slike, i imam jednu sliku koju sam sama napravila
Dalje imam siv dvosjed sa plavim jastucicima i taman parket.. Krevet je sivo, a biro je ista boja kao parket, tamno znaci..
Zadovoljna sam, ne bih sada drugacije birala
|
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
zelena boja odmara oci ,istina je jer mi je jedna od spavacih soba u stanu zelene boje i bas se osjecam opusteno kada boravim u njoj...doduse moja je roze boje jer obozavam tu boju i imam rozo-bijelu tapetu samo kao detalj na jednom dijelu zida
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
S obzirom da mi je namestaj kombinacija boje drveta i bordo boje, morala sam nekako uklopiti i zidove Kupila sam krem (boju pudera) reljefne tapete i borduru koja ima sare u bordo boji. Ranije sam imala prvo bele zidove, tamniji namestaj i soba me na neki nacin gusila, uvek sam imala osecaj da je u njoj vladao neki mrak sto sada vise nije slucaj E sad, ovo je moja kombinacija verovatno zahvaljujuci namestaju koji sam prvo kupila, ali kada bih sada trebala opremiti jednu sobu iskljucivo za odmor, zidove bih okrecila u boju lavande. Jedna prostorija u mojoj kuci je u toj boji i ta prostorija ima neku posebnu draz i deluje veoma umirujuce
U svakom slucaju, treba eksperimentisati, a i s godinama nase zelje i potrebe se menjaju. Ja sam bila veliki protivnik tapeta, a sada kada vidim lepu tapetu ne moze me niko odlepiti od izloga 10 minuta
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Blizanac :) Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Mar 2010 Poruke: 1
|
|
Cao svima! Pomagajte mi.....Skoro treba da krecimo dnevnu sobu sa kuhinjom.Namestaj mi u dnevnoj plavi sa krem a kuhinja mi je tamno braon! Koje boje mogu da koristim? ja bih dve boje posto bi time odvojila kuhinju od dnevne
hvala na pomoci unapred
|
|
|
|
|
|
Jastrijeb Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jul 2011 Poruke: 1
|
|
Ja bih cjepio tirkiznu...
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
kod mene ni jedan zid ni u jednoj sobi iliti prostoriji, nije iste boje...
naravno u kontadezenu od namjestaja...
ja volim bijelu boju...ide lijepo sa kombinacijom namjestaja od tamnijeg drveta ...
dok svijetlo drvo zahtijeva tamnije boje zidova..jer fazon je da namjestaj dolazi do izrazaja..
a ne zidovi...to ti je kao i sa ramom za sliku...slika nikada nece biti dobra i pokazati sav svoj sjaj i smisao ako ima los i dosadan ram...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|