:: |
Autor |
Poruka |
yuga19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 5 Mesto: Pozarevac

|
|
Sasa Curcic - Grand Cherokee 4.2
Zamolio bih nekog ako bi mogao da mi pomogne da nadjem ovu pesmu,ali originalnu verziju, ne sa youtubea. Hvala unapred.
evo malo pomoci za pesmu grand cherokee , http://www.youtube.com/watch?v=3xLIFh-CK-w ovo je link pesme sa youtubea,mozda vam pomogne ovaj link
Edit by ~SonicLady~: promenjen naslov teme
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ostavi e-mail
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Izgleda da pesmu u originalu peva Damir Handanović, još uvek nisam našla mp3 ali možda ovaj podatak pomogne nekom drugom članu...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
meni ni taj podatak ne pomaze nista sto se downloada tice i pronalazenje pesme, inace pomoglo mi je jer sam kontaktirao izvodjaca preko e-mail-a...videcu da li ce neko da mi odg. ,ako neko u medjuv remenu nadje nesto, neka javi. Hvala SonicLady na ovim podacima.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Treba mi strana verzija pesme ko ti to baje od Jelene Karleuse
|
|
|
|
|
 |
Davidvsh Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Okt 2009 Poruke: 1 Mesto: Vrsac

|
|
yuga evo ja nakon godinu dana jos uvek ne mogu da nadjem ovu pesmu... probao sam da nadjem Damira Handanovića preko facebook-a ali ne vredi...jer te je kontaktirao ??? ae ako su uspeo da nabavis original verziju molim te javi mi... uostalom evo ti moj mail ...djarmafatj@live.com pa mozes odma i da je posaljes ako je imas, ako ne jbg..unapred zahvalan!
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Zdravo, Davidvsh! Tvojoj poruci nije mesto ovde, vec u Inbox-u clana yuga19. Necu je brisati jer vidim da si tek stigao "u nas kraj", ali ti savetujem da se pre nego sto sledeci put nesto napises konsultujes sa Pravilnikom, ali i pravilima koja vaze u podforumima u kojima budes zeleo da pises. Inace, privatne poruke mozes pisati tek nakon 20 postova na sajtu, i do njih mozes doci vrlo lako u mnogobrojnim temama u kojima se nasi clanovi druze i zabavljaju.
Dobrodosao na www.domaci.de!
|
|
 |
ilija_srb Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Jan 2009 Poruke: 1

|
|
trazim i ja ovu pesmu, ceo internet sam precesljao... ako neko ima molim vas posaljite!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|