:: |
Autor |
Poruka |
crnokosa00 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Dec 2007 Poruke: 9
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Dodati njgovo, naravo.
Zasto bih se odricala MOG prezimena, kad vec imam mogucnost, da nosim oba prezimena. Prvo ide moje devojacko, pa sam svom prezimenu, dodala njegovo. |
Slazem se,kod mene isti slucaj ) moje je moje..
|
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
uzela sam muževo prezime
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
shoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Avg 2011 Poruke: 177 Mesto: Jugoistocna Evropa
|
|
Nevazna stvar,koja ume da bude prakticna.
|
|
|
|
|
|
Katiii <3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 29 Avg 2011 Poruke: 4
|
|
Uzeti njegovo prezime,ili na svoje dodati njegovo...
|
|
|
|
|
|
ambrozija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2004 Poruke: 87
|
|
Meni je interesantno kako uglavnom devojke koje nisu udate misle da treba dodati prezime ili zadrzati svoje a one koje su se udale su uzele muzevljevo prezime. Hocu da kazem da svi mi mislimo svasta, a kad dodje do toga onda je uglavnom uzimanje prezimena. Moje je misljenje da je lepo uzeti prezime jer se onda cela porodica isto preziva, prezivas se isto kao tvoja deca, nekako mu potpuno pripadas i te fore. S druge strane meni je mnooogo zao mog prezimena jer nemam brata i iako znam da ima ljudi koji se prezivaju kao ja, ja licno NIKOGA ne poznajem, a da mi nije neki rod. A moj trenutni decko koji ima tendenciju da postane muz ima najobicnije prezime u Srbiji. Ono sto me jako nervira jeste tapsanje na svadbi kad maticar pita mladu kako ce se prezivati a ona kaze da uzima muzevljevo, a onda svadba pada u ekstazu zbog toga. Ja cu na svojoj da zabranim tapsanje, cak iako odlucim da uzmem prezime. Zapravo mislim da cu zbog toga da se vencam u opstini samo mi sa kumovima, a crkveno vencanje uz svadbu.
|
|
|
|
|
|
ALIAS_girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Dec 2011 Poruke: 20
|
|
uzela sam muzevljevo prezime kada sam se udala... cak ni u jednom trenutku nisam razmisljala o tome da bih mogla da zadrzim svoje i dodam njegovo na to... iskreno bilo mi je pomalo glupavo da to uradim ali nemam nista protiv toga sto se drugih zena tice... svako ima pravo na svoj izbor...
|
_________________ razumeti mozemo jedan drugog ali poznavati svako moze samo sebe... |
|
|
|
|
saskajankovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jul 2013 Poruke: 15
|
|
svako treba da uradi po svojoj zelji
|
|
|
|
|
|
oblanda005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2014 Poruke: 11
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Uzela muzevo, da sam htela da ostavim svoje prezime ne bih se ni vencavala.
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
raszoka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jun 2015 Poruke: 5
|
|
kako ko želi. ja lično sam na svoje dodala muževljevo
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
ma ja sam svoje zadrazao ...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Mislim da je suvišno o tome raspravljati, svako ima svoje razloge zašto čini ovako ili onako i u to se ne treba ni petljati, neka svako uradi onako kako misli da je ispravno ili iz nekih, nama nepoznatih ili nerazumljivih razloga. Ko smo uopšte mi da sudimo o tome ko čije prezime uzima ili ostavlja. Neka radi šta hoće, ako mu je to Zakon dopustio. Ja lično ne bih zadržala svoje prezime, ali isto tako se ne čudim niti sablažnjavam kada žena odluči da pored muževljevog zadrži i svoje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|