Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
Dunja Ilić se pojavila skoro na našoj estradnoj sceni.Pomerila je po mnogima neke parametre naše domaće muzike,sa novim zvukom,drugačijim od svih,i textova,koji su mnoge ostavili bez daha,a neke šokirali..Njen spot "Bidermajer" je prekretnica u njenom životu..Šta Vi.ostali mislite o njoj,i njenom pevanju?Dakle,da čujemo..
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
Prvi album mi se nikako nije svideo, ali zato ovaj drugi je objasnio neke stvari. Dosta se popravila u pevanju. Prvi album, kao da nije ni imala sluha, baš je grozno zvučalo... ali se znatno poboljšala na drugom. Mlada, lepa, zgodna... posebna. Dosita volim slušati njenu pesmu ''Šefica podzemlja'', ''Nisam na vreme priznala''...
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
Instant pjevacica :roll:njen je glas friziran i dotjeran...
Naravno da to mogu prepoznati samo ljudi sa prefinjenim sluhom
i koji imaju pojam o muzici:mrgreen:
i osjecaj za lijepo i lijep glas...za razliku od onih koji to nesto nista nemaju...
Ko zna kako je ona postala pjevacica...
Ne zelim da je cujem uzivo... jer nema pojma o pjevanju...
Mislim... sumnjam da ce je neko i cuti uzivo...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
Ne ulazim u to kakav joj je glas...Što reče - ne bih je uživo slušala, ali ovo što "frizirano" tu i tamo može da prođe(tu i tamo)...U stvari, zapeva mnogo, ali ima možda dve pesme koje zvuče na nešto, ovo ostalo je...
I šta sad, ona mi je osnivač novog pokreta u muzici - dunjozavijanje... Nisam baš oduševljena...Ok, imala je(takoreći) hrabrosti da izbaci u javnost one brutalne(ne brutalne u novom smislu te reči, već stvarno brutalne ) spotove i pesme i šta sad???Pa jel' te njene spotove treba da gledamo bez tona???Mada ni to ne bih mogla....
Ok, svako ima svoj ukus...Briga mene...Devojka ima, sve ukupno, tri pesme da na nešto liče i tu je kraj...I to mi je neka pevačica... Mada, već se dokazalo da svaka bagra kod nas može da propeva i postane zvezda...
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
Citat:
I šta sad, ona mi je osnivač novog pokreta u muzici - dunjozavijanje... Rolling Eyes
Dunjozavijanje .... bas to...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
Pa što jes, jes...
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
Meni se njene pesma baš dopadaju,i ona izgleda "extra"..ima ogromnu moć transformacije,svaka joj boja kose dobro stoji,mislim da je najlepša pevačica na našoj estradi.Mene je"kupila",kad sam je videla u gostima kod Bokija 13..bila je bez šminke,kao neka devojčica,prelepa je!A što se nekom ne svidja,baš me briga,ja volim da je slušam i slušaću je,kad god pozelim.Mislim da će ostvariti zavidnu karijeru,zaista joj od srca želim megapopularnost,i da joj se ostvari,sve što je naumila!
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
cezar1071944 je napisao/la sledeće:
A što se nekom ne svidja,baš me briga,ja volim da je slušam i slušaću je,kad god pozelim.
Niko nije rekao da ne treba da je slušaš, ali pitala si šta mislimo i dobila si odgovor. Lepa jeste, ima neke dobre pesme koje je, ne znam kojim čudom, normalno otpevala i to je to. Ona za mene nije pevačica. Kontam da bi bolje prošla da je model.
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Prvi put čula i vidjela i tako će i da ostane. Sve ovo što su rekli članovi prije mene, gagica i JDK moram i da potvrdim. Prosjek glasa, prosjek riječi ... ništa za što bih se lično vezala ili slušala. Ova pjesma neće ostati ni vječna ni upamćena. Još jedna od mnogih mladih djevojaka koje planu i ugase se dok je treptaj oka.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
spale88 Banovan! Upućeni član
Datum registracije: 16 Nov 2010 Poruke: 316
za ovu devojku prvi put sa cuo kada su nesto izbacili ovde na domaci.de.... inace onako nije lose ali nista specijalno
Ryana Početnik Domaćeg.de
Godine: 37
Datum registracije: 21 Jul 2015 Poruke: 19 Mesto: T-Man
Koliko sam volela njen album za City... Sad me nervira na kub.
30. avgusta 2014. godine se udala za 19 godina starijeg Sašu Grujića koga je upoznala na nastupu u Vranju. U diskoteku je došla u pratnji dečka iz Sarajeva, a Sašu je upoznala na uskim stepenicama kada ju je pridržao da ne padne zbog čega se on povredio. Došla je hitna pomoć i da bi je pustili da bude sa njim u bolnici, Dunja je rekla da su vereni. Zaljubili su se na prvi pogled i posle mesec dana veze, odlučili su da stupe u brak. Dunjini roditelji su bili oduševljeni, ali to je trajalo samo dve nedelje. Dunja je na društvenim mrežama objavila da se razočarala i da u Saši više ne prepoznaje osobu koju je zavolela. Rekla je da će se razvesti čim on izađe iz zatvora.
Ajme
_________________ Put putuje moj jaran, putujem i ja...
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma