:: |
Autor fotografije meseca ~jun~ je: |
*Mayche* |
|
20% |
[ 7 ] |
Marjan84 |
|
25% |
[ 9 ] |
pletextommy |
|
2% |
[ 1 ] |
funkydejan |
|
2% |
[ 1 ] |
axxxaaa |
|
2% |
[ 1 ] |
slakoleonac |
|
0% |
[ 0 ] |
nacha&boki |
|
0% |
[ 0 ] |
radeni |
|
5% |
[ 2 ] |
serijski-ubica |
|
17% |
[ 6 ] |
Makro |
|
5% |
[ 2 ] |
matejaignjatovic |
|
5% |
[ 2 ] |
° Jaca ° |
|
11% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 35 |
|
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Makro dobija moj glas. ^
|
|
|
|
|
lonelyeagle2005 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Feb 2005 Poruke: 42 Mesto: juzna Srbija
|
|
|
|
|
radeni Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2009 Poruke: 49
|
|
° Jaca °
|
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Wow ljudi slike su fantasticne i zaista mi je tesko da se odlucim.
...ali neka moj glas dobije Makro,njegova fotografija se izdvaja od ostalih,tematski.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Na osnovu Vaših glasova, autor fotografije meseca jun je *Mayche*
ČestitamoOoOo
|
|
|
|
|
|
Marjan84 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"
|
|
anchi22 jesil ti pusila neku travu ili ne vidis dobro? Kolko vidim vodim 2 glasa vise od Mayche! Ko je tebi dao pravo za moderiranje ovog sajta svaka cast! Inace slika od Mayce je Resize znaci da je doradjivana i tako je mutna i losa da blage veze nema sa slikom... Defitnitivno vise necu ucestvovati na ovom glupom forumu i ovom glupom prevarantskom takmicenju! Bravo!
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Nemoj se libiti da, pre napadanja i vređanja koleginice, baciš pogled na prvi post:
Citat: | Glasanje će biti organizovano po principu ankete, svaki glas u anketi mora da bude pokriven postom u ovoj temi, gde ćete napisati za koga ste glasali. Svaki nepokriveni glas se neće računati, i mislim da ne moram da podsećam članove da ne otvaraju duple naloge, jer će od sada sve biti proveravano. |
Slobodno prebroj i sam i videćeš da Mayche ima 6 glasova a ti 4. Ako ti pravila takmičenja ne odgovaraju, niko te ne može i neće terati da na istom i učestvuješ.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Marjan84 slobodno vise nemoj ucestvovati, ali ovo ti je javna opomena, jos jedno ovakvo vredjanje bilo koga iz uprave sajta i od mene ces dobiti ban, kako na ovaj tako i na svaki moguci sledeci tvoj nick I da, ja joj prepustih da bude moderator, hvala na casti, znala sam da me postujes
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
fala bogu da je jednom pobijedila slika za koju sam ja glasao...
rek'o sam sebi... ako sad ne pobijedi ...necu vise glasati...
a i sto jest jest... slika je najljepsa...mnogo detalja je uhvatila...
no i jacina slika je takodje dobra kao i marjanova... i ne bih pogrijesio da sam za bilo koju od te dve glasao...no...iako sam nesretno zaljubljen u mayche..
to me nijee sprecilo da glasam srcem... a srce nikad ne grijesi... i ljubav uvijek pobijedi...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Marjan84 je napisao/la sledeće: | anchi22 jesil ti pusila neku travu ili ne vidis dobro? Kolko vidim vodim 2 glasa vise od Mayche! Ko je tebi dao pravo za moderiranje ovog sajta svaka cast! Inace slika od Mayce je Resize znaci da je doradjivana i tako je mutna i losa da blage veze nema sa slikom... Defitnitivno vise necu ucestvovati na ovom glupom forumu i ovom glupom prevarantskom takmicenju! Bravo! |
Kao stari clan koji je ucestvovao na istom takmicenju bezbroj puta do sada bi trebao da zna pravila bolje nego iko.. ne znam sad ko se ovde napushio trave i ko je obnevideo.. ali znam da pravila su tu da bi se postovala a ona vaze podjednako i za mene i za tebe i za sve.
Nemam obicaj da vredjam i da se obazirem na ovakve gluposti a kamoli napadam bez dobre podloge, pa cu se i ovaj put sudrzati... ali te javno opominjem i kazem na lep nacin da malo pripazis na svoj recnik, jer sigurno ovo i slicno ovim drugi put necu tolerisati…
Ovo je samo razonoda i stvar dobre volje, ne delimo cak ni bombone… suvisno bi bilo da ti kazem da proucis pravila jer kako rece neces vise ucestvovati na ovom prevarantskom takmicenju pa eto nece trebati.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|