www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta je najteze?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
TEMPTATION
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 12, 2010 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odnos prema zenskom polu, od strane muskarca, ovo se ne odnosi naravno na sve ali na vecinu

sto smo smatrane uglavnom za domacicu, da cuvamo decu i da odrzavamo kucu,
sto se vecina stvari deli na muski i zenski posao, kao da zene ne umeju da rade i muske poslove...
sto smo na poslu diskriminisane, u smislu, zensko ne moze to da uradi tako dobro kao muskarac,
pa onda ona parola, zensko vozi, to nije vozac, ...

Slazem se sa ovim sto je dameski navela i jos da dodam da mi je tesko kada imam menstruaciju.To su takvi bolovi...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 08, 2011 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
sto smo smatrane uglavnom za domacicu, da cuvamo decu i da odrzavamo kucu,

Naravno. Jer ono što mi možemo i uspijevamo, bilo da smo domaćice ili žene od karijere i u isto vrijeme i dalje domaćice, nije u stanju da uradi jedan muškarac. Genetski nije u mogućnosti. A to što se smatra, i jeste tako, htjele mi to priznati ili ne. Jer, žena i je stub kuće i ako taj stub popusti, kuća se ruši. Malo li je primjera u današnjem vremenu?

Citat:
sto se vecina stvari deli na muski i zenski posao, kao da zene ne umeju da rade i muske poslove...

Isto tako: naravno da se poslovi dijele na muške i ženske, jer žena jeste u stanju da obavlja muške poslove, ali muškarac nije u stanju da obavlja i sve ženske poslove.

Citat:
sto smo na poslu diskriminisane, u smislu, zensko ne moze to da uradi tako dobro kao muskarac,

Sa ovim se ne slažem jer lično nikad nisam doživjela polnu diskriminaciju na poslu i svako ko je izuzetan, vrijedan i sposoban radnik tako nešto od pametnih radnih kolega neće doživjeti i osjetiti. Primitivaca, neradnika i "šetača" kao i posmatrača" je bilo i biće, ali takvi ne zaslužuju da se oko toga pometamo."

Citat:
pa onda ona parola, zensko vozi, to nije vozac, ...

Ne mogu da prihvatim ovu tvrdnju, ali moram da priznam da lično više volim muškarce kada me voze nego žene. Jer, žene su sklonije panici više nego muški pol, a panika nikad nije dobar osjećaj u tijelu i nikad ništa dobro nije donijela.

I pored svega navedenog, ipak sam ponosna što sam žena i znam da nas ti isti muškarci cijene mnogo više nego što to žele priznati. Ne osjećam se nižim rodom i ponosno i dalje hodam na svojim potpeticama!
A oni koji podcjenjuju i unizuju jednu ženu kao i njen značaj i ulogu u jednom društvu ... pa ... to je njihova lična muka i frustracija. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Sta je najteze? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon