:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Svojim prijateljima koji za par dana polijeću!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Shaljem svim mojim domacima!
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Šaljem poljubac svima na traču
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mysty je napisao/la sledeće: | Shaljem svim mojim domacima! |
Isto da smo mačići ili kučići ili, ne dao Bog, neki hrčci živčani!!!
Šaljem i ja jutros jedan specijalan ze tebe, frišak, malo miriši na kavu i cigare, ali to tebi, nadam se neće zasmetati!
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
šaljem QueeN, gkukolj, gagici,toniju i cezar!!!
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
|
|
|
Mladoj dami iznad vraćam jedan poslovno-toplo-prjateljski!
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Uzvraćam lepoj plavoj njanjici
A šaljem...Ovaj put damama koje nažalost ovde duže vreme nisu svratile...
Onoj mojoj, jednoj, sexy Idealno "lošoj" koja mi dugo nije bila ovde... I samo za tebe mila
Zatim letiii jedan i do lepe nextajoxice
Naravno i za malu nevaljalu, ludicu Sweet Honey
A onda i za draganu.m, umiljatu dj!
Drage moje dame...
Moram da dodam i mog Renea! Nedostaješ, mali...
Iiiii opet ali...Šta ću, moram, kad ste mi jako dragi...Obrćem onaj krug od prošli put...Znači...
gagica.v je napisao/la sledeće: | Za mog medenog medu, veličanstvenu kukoljčicu, šarmantnog tonija, slatku njanjicu, umiljatu cezaricu, pametnicu Majčik, šaljivdžiju sa krepalom jelenom, dobrog čarobnjaka lingvistu, preslatku Honey, malu zvončicu i njenog Šeksipira, saradnika na proslavi u kafanici škorpijicu - bockalicu, gracioznu kraljicu, hrabro obezbeđenje iz debele ladovine i sve ostale nenabrojane, a željne cmokića!
|
A dodajem i onu dragu sa realnim gledanjima na svet! Znaće ona koja je...
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
|
|
Uzvracam gagici
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Uzvracam saradnici za smehotresne izjave i kafanicu, tj gagici
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
|
|
Sada specijalni idu za Kukija,gagicu i krepalu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Majči, misti, gagici, jelleniakobogdakrepala, njanji, kraljici, dragani m., škorpijici, meddi, reneu, aurelijanu, anči, toniju, nastasenjki, honici, klinki iz kraja, uličnom muzičaru, vixi ... uf...ima ih još ... i svim onim dragim ljudima koji su ostali vjerni domaćem de.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Uzvraćam poljubac gkukolj
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|