:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pa ako sam u gradu i ako neko dobacuje,ja ne obraćam pažnju , odmah ga eleminišem jelte
Ali davno mi se desila jedna situacija kada mi je neki dečko jako smetao..
Svidela sam mu se i stalno je dolazio kod mene u komšiluk , vikao da ga čuju sve komšije...Zvao me na fixni 30 puta dnevno i tako 3 meseca bez prestanka..I samo se javim i on spusti slušalicu..Lepo sam mu rekla i lično da prestane ali nije hteo..I meni je prekipelo!
I rekla sam tati za to,ko je taj..I moj tata ga je zbao i rekao da ako ne prestane će zvati policiju...i od tada je prestao hvala Bogu
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Gnjavatora toliko zbunim kulturnim fondom riječi, bez buke, vike i vrijeđanja, da čovjek prvo zastane, pokuša shvatiti i na kraju, ode...Ko veli: "Ovo je nešto budi -bog sa nama, bolje da ja to pustim nekom drugom da se pati".
Samo mirno, bez vrijeđanja, ravnim tonom i dvosmislenošću sa kojom se lako izboriti sa gnjavatorima, jer takvi ljudi i nisu previše inteligentni pa se malo pogube. Tako da nisam imala posebnih problema, osim sa otmicom. A i tad sa uspjela da se izborim za vlastiti život upravo radi svoje sposobnost da ne paničim i da rezonujem trezveno i prilično mirno za te uslove.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
skines stiklu...uzmes je u desnu ruku... potpeticu okrenes prema njegovoj glavi..
i zamahnes svom snagom i opalis ga u celo...
i sumnjam da ce te neka budala ponovo smarati...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće: | skines stiklu...uzmes je u desnu ruku... potpeticu okrenes prema njegovoj glavi..
i zamahnes svom snagom i opalis ga u celo...
i sumnjam da ce te neka budala ponovo smarati... |
Primila k znanju!
Nego, što u desnu?!
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
zato sto je lijeva zauzeta...jer lijevu drzis stisnutu u pesnicu...da ga lupis u stomak...
ako bude i dalje dosadjivao..jer mnogim kretenima i gnjavatorima...
je skroz dzaba... lijepo razbiti glavu - stiklom...valjda su imuni na udarce u glavu...
pa moras jos koji put da ga lupis... u neke druge djelove tijela:mrgreen:
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ajde sada drugari vracamo se na temu, borilacke vestine vas dvoje usavrsavajte na pp/msn/mail...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
Na tome smo i disertaciju uradili!
Gnjavatori znaju zaista nekome da upropaste i vrijeme i dan, a ne malo je i onih koji znaju u svojoj gnjavaži da idu dotle da ti čak zagorčaju i jedan mali dio života. Prema tome, ako već poznajete gnjavatora, morate poznavati i njegova slabe tačke (gotovo su svi po nekom pravilu iskompleksirani) i samo udariti po tome. Druge nema, mada ... kako rekoh prije zeze, vrlo važan je sam ton kojim se od takvih stvorova ograđujete.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|