:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Kao jedan od vlasnika jednog shteneta sam apsolutno protiv borbe pasa .. razlog tome je sto se onda taj pas navikne da bude agresivan tako da nema te sile da mu neko moze prici .. a zasto da se jedna tako slatka zivotinja upropasti ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
apsolutno sam protiv toga!!!!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76
|
|
Protiv! Od jednog psa se pravi mašina za klanje a od drugog roštiljske kobasice.
I, čemu to? Pustiš jednog psa da ubije drugog
|
_________________ Of course you're not shy
You don't have to deny love
Hold me, thrill me, kiss me, kill me |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
ima jedna zanimljiva priča oko mog kuma .on ima njemačkog ovčera rex-a.
sad smo bili na jednom obližnjem lokalnom ljetovalištu ,ono jezero i to.
dnevna posjeta,i sad je naišao lik sa pitom i onako gledaju se rex i taj pit.samo što nisu skočili jedan na drugog.pit je ogroman ali ni ovaj ovčar nije baš za podcijeniti mada protiv pita nema nikakvih šansi.pita lik mog kuma za koliko bi love pustio da se bore.kaže njemu kum kad bi mi dao milion eura nebi pomislio na to.pa on njemu reče a de ti meni reci z koliko bi ti para da se ja i ti pobijemo.
gleda lik u njega ,onako a kum pa jedno 195cm visok ima jedno 110kg
a ovaj neki jadnik možda ima jedno 70 kila.
ma kaže jarane pa kad bi mi dao 2 miliona nema šanse.
tako i ja imam isto mišljenje o tim seronjama(izvinjavam se na izrazu ali to mislim o tim ljudima)koji svoje pse na taj način uništavaju.
i onda ih bace u neko smeće ili ih jednostavno ubiju posle izgubljene borbe.
to za mene je neshvatljivo da neko može da se tako ponaša prema psima .
ajd slučajno kad se desi ,pa to uredu ali da za novac puštam da se psi kolju i to još da gledam ,ma nema tih para.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
nancy95 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 28
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 7
|
|
definitivno NE !!! To je mucenje zivotinja , a jos kad ih posle borbe puste da se muce jer se plase odlaska kod veterinara zbog kazni ... Strasno !!!
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Zavisi kako se gleda na to , u jednom pogledu to moze biti dobra zarada a naravno i gubitak ko zna kako ce biti , ali sa druge strane NIKAD nebi odobrio da se takvo sto radi, bzvz mucenje zivotinja
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
Dean33 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Mar 2009 Poruke: 22
|
|
izricito protiv!
|
_________________ Dean33 |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Žestoko protiv. Ako se i bore, neka to čine iz nekih svojih razloga koje nose u krvi, ali podsticanje na takav vid borbe od strane čovjeka je apsolutno besmislen. I rase koje stvaraju za takav vid borbe, nisu ni prirodne niti normalne.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Žestoko protiv. Ako se i bore, neka to čine iz nekih svojih razloga koje nose u krvi, ali podsticanje na takav vid borbe od strane čovjeka je apsolutno besmislen. I rase koje stvaraju za takav vid borbe, nisu ni prirodne niti normalne. |
Slazem se potpuno. Mislim nema nista gore nego zaradjivati pare na zivotinjama... a pogotovo na takav nacin
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
tiikica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Dec 2010 Poruke: 3 Mesto: Novi Sad
|
|
protiv,to je odvratno,surovo,ma nemam reci za tako nesto.
|
|
|
|
|
|
Tasha11 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2011 Poruke: 13
|
|
Protiv svakako, kao i za borbe petlova ili bilo kakve borbe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|