:: |
Autor |
Poruka |
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Šta je fotografija po tvom mišljenju? Jedna uspomena, tek uhvaćena slika i prilika jedne figure ili ambijenta ili, opet, čitav umetnički svet perspektive, kompozicije, svetla? Da li voliš da fotografišeš i budeš predmet fotografije? Da li voliš crno-belu fotografiju ili onu u boji? Je li neko bio na izložbi fotografije i na kojoj? Voliš li neko veliko ime fotografije?
Ptičica!
|
_________________ Mo'š misliti!
Poslednja prepravka: Manhattan datum Pet Maj 13, 2005 5:42 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
gric202 Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 570
|
|
Fotografija po meni je veoma bitna u zivotu, jer je u stanju da probudi osecanja stara i po nekoliko decenija, ja ipak znam za i po nekoliko godina...
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
I još malo Beckermana, slike iz New Yorka!
PostScript. I'll be back!
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
obozavam neobicne fotografije...narocito fotografije prirode....
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
|
|
|
d123473 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 27 Mesto: Belgrade
|
|
mozda bi trebalo da se otvori posebna forum soba za diskusije na ovu temu.
Za mene fotografija predstavlja nacin da se u dve dimenzije iskritikuje ili opise okolina.
Omiljeni fotograf - Spencer Tunick
Velika zelja - da poziram Spenceru Tunick-u
Naime, covek vec vise godina putuje po svetu i fotografise gole ljude na ulicama, trgovima, i ostalim neobicnim javnim mestima. Slika obicne ljude pojedinacno, ili velike grupe od po nekoliko stotina ljudi odjednom. Sigurno ste vec vidjali n jegove slike...
|
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
Mnogo volim fotografiju i trudim se da svuda sa sobom nosim fotoaparat da bi zabeležio neki lep detalj ili pejzaž. Na moju veliku žalost, limitiran sam talenat... Inače mnogo više volim i cenim crno-belu fotografiju (valjda zato što su me one mnogo više dojmile od ovih kolornih).
Nemam svog omiljenog umetničkog fotografa (iz neznanja i slabe obaveštenosti )
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
martinx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Maj 2005 Poruke: 47
|
|
fotofrafija je najbolja kad je slika u prirodi
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
obozavam fotografije prirode. cvjeca, pogotovo. nazalost nisam nikada bila ni na jednoj izlozbi. volila bih...
|
|
|
|
|
|
Sabhudin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 9
|
|
Fotografisanje je rijec sama po sebi umjetnost
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
evo jos jedna koja je meni jako lepa
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
moje fotografije
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|