:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Citat: | Joj upravo mi se desava! Sa deckom sam vec 4 godine,planiramo i brak ,cak i smisljamo imena za djecu,kad odjednom se desi jedna pijana noc sa njegovim drugom nekoliko slucajnih dodira i rijeci u mraku(ne! nije nista bilo ,nismo nista uradili!) tek sjutra dan shvatim koliko je ovaj drugi privlacan zabavan sarmantan radi neke lude stvari koje moj momak nije nikad radio i tako dan po dan shvatim da sve vise mislim na njega sve ga cesce spominjem, dok je proslo pola godine je sam se zaljubila kao idiot! a jos uvijek sam sa svojim momkom,a i dalje mislim na njegovog druga ! Uf! |
Nedopustivo. Ne razumem zašto smatraš da bi ti sa tim drugim bilo bolje nego sa momkom sa kojim si trenutno? Zbog toga što je zabavan, šarmantan, ima nešto što tvoj momak nema...? Ne zavaravaj se draga. Bitno je ono što si pronašla u svom momku i ono što osećaš prema njemu.
Ne znam, ne dozvoljavam sebi da pogledam, a kamoli ljubav sa nekim drugim je za mene misaona imenica, nešto što je nemoguće? Drugi muškarci su za mene bespolna bića, osobe sa kojima nikada ne bih mogla biti, jer kod mene u srcu ima mesta samo za jednu osobu, samo jednom se voli i tu ljubav zaslužuje samo moj muž. Već sam negde rekla da se teško zaljubljujem, a i druga stvar iza koje apsolutno stojim je da ne bih pogledala ni jednog. Jedini na svetu za mene je moj muž, kojeg iskreno i svim srcem volim i pripadam samo njemu i dušom i telom. Ne postoji Drugi. |
ovo kad kazes, ne dozvoljavam sebi da pogledam, ispada kao da zelis a da se plasis
logicnije bi bilo, nemam potrebe da gledam sa strane
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | logicnije bi bilo, nemam potrebe da gledam sa strane |
To sam želela da kažem, ali je ispalo pogrešno protumačeno.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja bogami pogledam, ali to ne znaci da ga manje volim ili da cu da ga prevarim. Sve dok se gleda a ne dira se...u redu je.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Gertie je napisao/la sledeće: | Da li vam se desilo da vam se dopadne neki decko, otkinete za njim a imate ozbiljnu vezu vec nekoliko godina i ne zelite da raskinete jer ga volite ali vam se ovaj drugi neopisivo i nenormalno svidja? |
Da desilo mi se. Par puta. Srecom, sada znam kako da se izborim sa tim.
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
Deja-vu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 42
|
|
Joj,jeste,ali sam brzo shvatila da sam pogresila,pa sam se pomirila sa bivsim...
|
_________________ ...Loving you is my life... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Gertie je napisao/la sledeće: | Da li vam se desilo da vam se dopadne neki decko, otkinete za njim a imate ozbiljnu vezu vec nekoliko godina i ne zelite da raskinete jer ga volite ali vam se ovaj drugi neopisivo i nenormalno svidja? |
E taman da nije!
Naravno da mi se dešavalo i to više puta. I naravno da sam ostala u vezi, ali sam iskoristila prvu priliku i prevarila ga sa onim koji me je neobično silno privukao. No, to su bile tek male, skrivene veze, koje nisu donijele ni koristi, a ni neke štete naročite.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|