www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Drugaricin bivsi...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 32

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 19, 2011 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
...je njen bivsi i tu je za mene sve gotovo i pre nego sto bi i pocelo

Potpisujem...

Što ne želiš sebi... Wink

No, desilo mi se da je moja takoreći "prijateljica"(poznanica više) spanđala sa mojim bivšim nakon nekih nedelju dana od našeg raskida. I to posle svega što je znala o nama. Rolling Eyes Iako mi i nije nešto značila, ipak me je povredila. A da ne pričam šta bi tek bilo da je to uradila neka moja prava prijateljica. Zato i imam samo 3 prave prijateljice, sve ostalo su poznanice.

Brana voli MEDENE
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 08 Jul 2006
Mesto: ...MESTO MALENO....

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 25, 2011 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja tema Smile Da, jesam....spontano, nakon njihovog raskida...mi smo zavrsili zajedno...najlepsa 4 meseca u mom zivotu...nastali su mali problemi sa drugaricom, ali i to je sad ok...a nas dvoje vise nismo zajedno...bas zbog te drugarice..mada sam tu najvise ja kriva za sve...al dobro, na greskama se uci...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2011 10:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene je to bilo malo gore, izasla sam sa bivsim moje sestre. (Boze kad se setim stvarno sam bila bezosecajna pre par godina Mr. Green ) Samo je jedan poljubac bio u pitanju, ona je to znala i rekla sam joj cim se to desilo.
Ona je tada imala velikih problema sa njim, tj on je bio veliki problem, varao ju je sa najboljom drugaricom, zeleo je samo da spava sa njom, lagao je, bio je u stvari najgori tip kog sam srela. Ali sta, znao je da je bio lep i da je mogao da ima bilo koju devojku, a i svakoj je devojci slomio srce.

Moja sestra je tada zamisljala da ce ceo svoj zivot provesti s njim, znajuci da je laze i vara. Bio je nekako nabavio moj broj telefona, zvao, cimao i slao poruke, ona je sve to znala, ma koliko god da sam je ubedjivala da taj decko nije "normalan" bila je sigurna da me on ne muva.
Pao je prvi poljubac i dokaz da je skot od coveka, i mislim da se tada malo opametila. Raskinula je sa njim, ja sam ga sutnula, bio je porazen po prvi put u zivotu, to mu je zaista tesko palo.
E jedino je on bio u pitanju, inace se nije desilo da neka moja drugarica i ja zavolimo istog decka. Rano sam upoznala svog muza.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Drugaricin bivsi... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon