:: |
Autor |
Poruka |
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
Tad se osecam veselo, nadahnuto, inspirisano, sigurna u sebe napokon
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
carinna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Sep 2009 Poruke: 11
|
|
Kad me je ostavio decko, jas sam se bukvalno razbolela...nisam mogla da stanem iz kreveta...ustala bih za posao, vrratila se i opet legla u krevet i tako 2 godine ...nisam mogla da jedem, stalno sam bila umorna...rednom reci osacala sam uzasnu bol, nisam zeljela da zivim...
Nikome ne bih to pozeljela...toliko da voli i da bude ostavljen...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
za sad sam samo ja ostavljala...ko zna zasto je to dobro
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Nisam bas najsrecnija osoba na svetu,ali.. preguram to nekako.. Nista traumaticno
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
emirzen je napisao/la sledeće: | Interesuje me kakav je osjecaj kod djevojaka kada ih decki ostave?Šta razmišljaju,i šta bi radile? |
sve zavisi od odnosa kojeg ste imali, zbog cega je dosao kraj i koliko je ljubav jaka bila ... nije svaka veza ista ..
meni se samo jednom desilo da sam jako tesko prebolela jednu osobu, dugo je taj bolni proces trajao ...
|
|
|
|
|
|
mala_mrwica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Feb 2010 Poruke: 29 Mesto: iza duge...
|
|
Zavisi koliko volim tu osobu
|
_________________ ...Savršeno i bez mane... |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
° Jaca ° je napisao/la sledeće: | ^ Također, nemam pojma kakav je to osjećaj jer sam se zahebavala sa svima dok nije došao onaj pravi... E, sad, da me on ostavi, mislim da bih umrla od tuge... Jer ga beskrajno i iskreno volim... Vjerojatno bih razmišljala o samoubojstvu... |
Nakon njega i depresivne faze, naišao je prvi koji me ostavio zbog druge cure...
I kako sam se osjećala Jadno, tužno, izgubljeno...
Što sam napravila
Borila se, vratila ga, a on je žalio zbog toga što me povrijedio...
A na kraju
Ja sam njega ostavila.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Kako sam se osećala nekad u tim situacijama? Znalo je biti svega pomalo, sve ovisno o tome koliko mi je neko značio i kolika je bila moja potreba ili navika za onim što sam od njega tada trebala. i šta sam očekivala. Uglavnom je uvijek bilo ponajviše osjećaja praznine, napuštenosti, više nego bola i istinske tuge. Suze su bile rijetke, čak je bilo više bijesa u meni, jer, zaboga, ON je ostavio mene! Samo, sve je to nestajalo sa prvim na kojeg bih bacila oko i tada je svaki osjećaj nestajao kao i sjećanje. Život je nastavio i nastavlja se. Uvijek smo ostavljali i bili ostavljani, važno je da u sebi imamo dovoljno razuma i da shvatimo kako svijet i dalje ide i kako i mi jesmo dio toga. Nađe se nešto pod ovom nebeskom kapom gotovo uvijek. Vjerujte mi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Paaa, što reče neko gore, zavisi od toga koliko se vežem za tu osobu. Uglavnom to i nisu neke dramske scene sa moje strane. Uglavnom sam ja ta koja ostavlja. Ako me pak i ostavi(to je samo jedan uradio i to posle bezbroj mojih šutkanja ), onda mi je u početku krivo, a posle naravno i boli. No, kao što rekoh, samo me je jedan ostavio i to onaj kog sam najviše volela, ali mu je dozlogrdilo moje konstantno hoću sa tobom - neću sa tobom, volim te - ne volim te. Nezrelo! Znam...Ali stvar je u tome što to meni sve dođe u zavisnosti od onih dana. A ja sam njega uvek volela... I još ga volim.
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Citat: | Nađe se nešto pod ovom nebeskom kapom gotovo uvijek. Vjerujte mi. |
I dalje tako mislim.Vjerujte mi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
carapica_8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Apr 2011 Poruke: 22
|
|
Osecaj ruzan, ali podstice da se ide u nove pobede i nastavi dalje. Pa na kraju krajeva nije jedini.......nek vidi sta je izgubio
|
_________________ KAKO SE ZATVARA NALOG NA OVOM SAJTU????????????????????????????????????????? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|