:: |
Autor |
Poruka |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Da li neko zna za film u kome Denzel Vošington glumi čoveka koji je ostao bez žene, na ulici, a on i sin žive u nekom prihvatilištu? Sve u svemu film govori o čovekovoj borbi uopšte. Na kraju on zarađuje veliku svotu novca...Nisam sigurna da li je baš Denzel Vošington ili neki drugi crnački glumac.
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
gagica.v je napisao/la sledeće: | Da li neko zna za film u kome Denzel Vošington glumi čoveka koji je ostao bez žene, na ulici, a on i sin žive u nekom prihvatilištu? Sve u svemu film govori o čovekovoj borbi uopšte. Na kraju on zarađuje veliku svotu novca...Nisam sigurna da li je baš Denzel Vošington ili neki drugi crnački glumac. |
"The Pursuit of Happyness"
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
|
|
Jeste! I pronašla sam ga u međuvremenu, ali hvala ti u svakom slučaju!
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Radi se o crtanom filmu, pokazuju citav neki svet antibiotikuma, virusa kao civilizacije unutar jednog coveka. Covek kako je usao jedan zao virus u njega, hara gradom (zdravstvenim sistemom coveka) i usput pogorsava zdravlje coveka. Covek se razboleva
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Ne mogu da izmenim poruku, niti da je obrisem..
Htela sam da kazem da se taj crtani film juce davao na tv, tako da sam nasla o naslov
u pitanju je Osmoza Jones
Pozdrav
|
|
|
suza_u_oq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 32 Mesto: Frankfurt am Main
|
|
Secam se da sam daaaaavno gledala jedan film,a jako bih volela da ga opet odgledam. Jedino se secam da je jedan covek leteo avionom iznad nekog okeana i da se taj avion srusio na nekom ostrvu,a jedini preziveli putnik je bio on.Sam na tom ostrvu,niko ga nije mogao naci.Puno vremena je tu proveo,poceo je da ludi i prica sam sa sobom.....to je sve cega se secam....ako nemko zna nesto bar,neka dopise pa da probamo da nadjemo naslov ovog filma.A bilo bi mi drago da mi preporucite jos neke filmove sa ovakvom radnjom,kada se avioni ruse.HVALA!
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
|
|
suza_u_oq je napisao/la sledeće: | Secam se da sam daaaaavno gledala jedan film,a jako bih volela da ga opet odgledam. Jedino se secam da je jedan covek leteo avionom iznad nekog okeana i da se taj avion srusio na nekom ostrvu,a jedini preziveli putnik je bio on.Sam na tom ostrvu,niko ga nije mogao naci.Puno vremena je tu proveo,poceo je da ludi i prica sam sa sobom.....to je sve cega se secam....ako nemko zna nesto bar,neka dopise pa da probamo da nadjemo naslov ovog filma.A bilo bi mi drago da mi preporucite jos neke filmove sa ovakvom radnjom,kada se avioni ruse.HVALA! |
Da nije možda ovaj film? Nađi trailer pa pogledaj...
|
|
|
|
suza_u_oq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 32 Mesto: Frankfurt am Main
|
|
gagica.v je napisao/la sledeće: | suza_u_oq je napisao/la sledeće: | Secam se da sam daaaaavno gledala jedan film,a jako bih volela da ga opet odgledam. Jedino se secam da je jedan covek leteo avionom iznad nekog okeana i da se taj avion srusio na nekom ostrvu,a jedini preziveli putnik je bio on.Sam na tom ostrvu,niko ga nije mogao naci.Puno vremena je tu proveo,poceo je da ludi i prica sam sa sobom.....to je sve cega se secam....ako nemko zna nesto bar,neka dopise pa da probamo da nadjemo naslov ovog filma.A bilo bi mi drago da mi preporucite jos neke filmove sa ovakvom radnjom,kada se avioni ruse.HVALA! |
Da nije možda ovaj film? Nađi trailer pa pogledaj...
|
Naravno da jeste! hvalaaaaaaaa eeeeeej
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
|
|
Nema na čemu!
|
|
|
|
LIGUR Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jun 2011 Poruke: 1
|
|
Hteo bih da saznam,ako je moguce o kojim filmovima je rec:
1.Film: radnja filma se desava u Izraelu rec je o nekim agentima mosada dva muskarca i zena su glavni akteri jedan od agenata lazno gine a ta zena zna da je on ziv dok ovaj drugi agent misli da je on stvarno mrtav!! On se zgotivi sa tom zenom ,a ovaj sto je navodno mrtav,zajedno sa tom zenom postavlja eksploziv unutar nekog velikog crkvenog zvona na tornju neke katedrale koji treba tacno u odredjeno vreme da eksplodira,ali to ovaj drugi agent nezna!!Ta katedrala je u nekom od gradova u Izraelu jer je u filmu prikazan neki dugacki zid gde se Jevreji mole,a vidi se i lokalno stanovnistvo arapi i ostali zitelji!On uspeva da otkrije taj eksploziv neznajuci da su ga ovo dvoje postavili i penjuci se uz neke stepenice tog tornja u toj katedrali pronalazi aktiviran eksploziv sa satom koji vrsi odbrojavanje unutar tog velikog crkvenog zvona!!I tu dolazi do pucnjave izmedju njega i ove zene i ovog tipa koji je navodno mrtav,a on se iznenadjuje kad vidi da oni stoje iza toga!Na kraju ih on oboje ubija i deaktivira taj eksploziv!!!
2.film:rec je o nekoj zeni koja je bas lepa i zgodna plavusa duge kose,ona se zabavlja sa nekim bogatasima. I prebacuje njihov novac na svoj racun!I potom ih ubija!Sve dok ne naleti na jednog bogatasa kog isto otruje na nekom bazenu, ali ima posle toga frku sa njegovom cerkom i njenim deckom. I na kraju ona gine a ova cerka od tog bogatasa uzima taj novac!A film pocinje tako sto ta zena koja ubija,ona vodi ljubav s nekim tipom na njegovoj jahti i on ispija sampanjac i umire!!!!
3.film:Na pocetku filma kao neki ljudi sa antenama pokusavaju da kontrolisu ljude tj.njihove mozgove,I neki crnac pronalazi neku kapu koja je napravljena od bakra a izgleda kao kacket i on se bori protiv ovih sa antenama koji pustaju neke talase i sve ljude usmeravaju da rade ono sto oni hoce!!A ovaj crnac deli te bakarne kape ljudima da se zastite od tih talasa i ti ljudi se posle bore protiv ovih sa antenama koji hoce da kontrolisu sve ljude!!!!!
Da li mozda neko prepoznaje iz opisa o kojim filmovima je rec????
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Koji je to australijski film bio na kanalu "MGM" pre nekoliko nedelja?
Neki totalno opičen tip radi u fabrici koja pakuje jaja. Ima čupavu frizuru ko palma, stalno rasklapa stvari i nalazi ratkapnu od letećeg tanjira.
|
|
|
welzar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Nov 2010 Poruke: 13
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|