www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kojeg kucnog ljubimca nikad ne biste imali?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  

Kojeg kucnog ljubimca nikad ne bi htjeli imati???
psa
15%
 15%  [ 3 ]
macku
15%
 15%  [ 3 ]
papagaja
26%
 26%  [ 5 ]
morsko prase
36%
 36%  [ 7 ]
hrcka
5%
 5%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 19

Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 12, 2009 1:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam sve od navedenih osim morskog praseta pa ajde to ne bi Mr. Green

Ali pored ovih gore navedenih ne bih volela da imam one drekavce.
Mr. Green

amarenna
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 10 Mar 2009
Mesto: •● U njegovom srcu ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 28, 2009 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma zmiju nikad nebih imala..uzas..nemogu je ni vidjet strah me i gadi mi se..strasno Rolling Eyes onaj jezik Mr. Green

scream_high
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Nov 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 18, 2010 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

macka...definitivno Exclamation sve i jedna me mrzi i ako sam nekoj u blizini obavezno me ogrebe! ne znam zasto Sad

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 18, 2010 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam 10 punih godina papigu nimfu koja skoro nikada nije bila u kavezu, nije toliko ni prljala, ali me najviše izludjivala svojim glasanjem, mada je neke riječi jasno izgovarala i oponašala različite zvukove. Kada je uginula, svo smo jednoglasno donijeli odluku, nikad više papiga u kuću.
Pre pet godina, nabavila sam sebi morsko prase, koje je pre par dana i uginulo,i plakala sam da me je sramota i reći koliko. Bilo je prilično zamorno mu često mijenjati piljevinu, a jeo je i preko sve mjere, branje maslačka je bila naša redovna rekreacija svih pet godina sem zimi. Ne želim imati više nikakvog kućnog ljubimca, jer se strašno vežem i teško podnosim njihov kratki vijek. Da živim u kući i imam dvorište, svakako bih nabavila sebi jednog ruskog samojeda i mačku. Ovako, u stanu je to zaista nemoguće.

Jelka 80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 26 Dec 2009
Mesto: Obrenovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 20, 2010 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih drzala nista sem macke, a nju imam

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 21, 2010 2:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nebih papagaja ,zato sto ne volim ptice jer mi se gade Mad a i ne bih podnosila da me ujutro budi krestanje pticurine Evil or Very Mad

tiikica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 08 Dec 2010
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2010 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zmiju nikad ne bih mogla,ne privlave me ni iguane i tako ti gmizavci.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2010 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam zasto ali nikad ne bih mogao da imam hrcka i zmiju .. to su toliko dosadne zivotinje ( barem po meni )

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2010 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih mogla imati nkada kornjaču, niti mi se sviđa, a i za kog mi vraga uopšte i služi, osim da smrdi voda i da je mijenjam svaki put kada je pretoplo u stanu.

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 32

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 21, 2011 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
zasto su ove zivotinje stavljene u anketu? Rolling Eyes

ja ne bih zmije, jer ih se uzasno plasim

Takođe!Pih...A sa ove liste, definitivno ne bih imala morsko prase...Jednostavno mi nije simpatična životinja. Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Kojeg kucnog ljubimca nikad ne biste imali? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon