:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
dorchi je napisao/la sledeće: | ostavi ga...jer se on nikad neće promijeniti, jedino može biti sve gori i opsesivniji |
Ovo potpisujem i još dodam da te počne optuživati i napadati za ća nemaš veze i pojma
|
|
|
|
|
|
*Pepeljuga* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Jao i moj dečko je mnogo ljubomoran i jedva izlazim na kraj s tom njegovom ljubomorom.... Mada uvek nekako pređemo preko svega i teramo dalje.....
|
_________________ Волим те |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Moj dečko nije ljubomoran,možda ponekad ali to je sasvim normalno..i ja sam nekad
Ali nema potrebe da bude ljubomoran jer zna da samo njega volim i da je jedini za mene
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Simpa girl je napisao/la sledeće: | slusajte!
Imam decka koji je ljubomoran mnogo...Sinoc smo se posvadjali samo zato sto sam ja pricala sa jednim deckom kojeg znam...Ne znam kako da ga ubedim da ja sa drgim momcima ne zelim nista da imam?
Pomozite mii!!!!!!! |
E Bogami nisi jedina, imam i ja partnera/supruga koji je nenormalno ljubomoran i to me jako nervira. Koliko puta zelim da odem od njega al mi ne uspeva, nazalost. Nase ceste svadje su se pretvorile u obavezu kao da se to mora, uvek oko gluposti i nebitnih stvari najvise ono "sto te gleda taj", "ko ti je taj", "gde si bila", "sta si radila", "zasto si zakasnila"??. To su obicne gluposti koje unistavaju vezu/brak i takvi nisu svesni da te samo odbijaju od sebe umesto da te priblizavaju sebi. Nedokazani su, tvrdoglavi, agresivni, umisljaju, uvelicavaju itd. Nemoguce im je dokazati da s drugim momcima ne zelimo nista da imamo, prosto nemoguce jer oni zive u njihov poseban svet. Znam da sve to dosadjuje vremenom i nemoze se izdrzati i mislim da je najbolje za takve da se sve prekine jer tako nesto ne moze imati buducnost, to je bolest koja vremenom postaje gora i vise se izrazuje. Dosta smo dugo u vezi/braku al koliko god ja preskakala i mislila da ce biti bolje ono ide samo na gore. Koja moze to izdrzati svaka joj cast. Eto toliko od mene.
|
Poslednja prepravka: anchi22 on Pon Okt 20, 2008 5:04 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
Crnokosa_Titeljanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Mar 2008 Poruke: 20
|
|
blago tebi ja volim ljubomorne momke
|
|
|
|
|
|
Budja 88 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...
|
|
Iskreno,tako nešto ti u žiwotu ne treba....
Swakog dana će biti swe gori i gori...
Ako je ljubomora stalno prisutna i ogromna,to je dokaz da te ne woli dowoljno...
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
nije dokaz da te ne voli, vec je dokaz da nije siguran u sebe...da te ne voli ne bi nikako bio ljubomoran jer bi mu bilo svejedno
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
milka cokolada ***тиха вода***
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 1239 Mesto: С р б и ј а, бре!!!
|
|
Trebala bi da ga pitas kako bi se on osecao da se ti tako ponasas.Postavi ga u svoju situaciju i pitaj ga da li mu je prijatno.Nista dok ne oseti na svojoj kozi!
|
_________________ НИЈЕ БИТНО КАКО ИЗГЛЕДАШ.БИТНО ЈЕ ОНО ШТО ГОВОРИШ!
Бити ИСТА
...ПОСЕБНА
...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!
|
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
do sada nisam bila u situaciji da budem sa ljubomornim deckom,tako da iskreno u sebi mozda bi to i htela da isprobam ali u granicama normale,ali naravno znam da ne mogu da biram,dobro je za sada i ovako
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Ljubomora? Ok kada je u granicama normale, greška kada pomisliš da te partner više voli ako je ljubomoran, naprotiv, on zapravo nema poverenja u tebe, bolest ako ne možeš živeti zbog iste. Ukratko
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|