:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
^^^ Takodje, taj gospodin/gospodja ima pravo na misljenje. Moze isto tako da se ne krece u drustvu u kojem se ona slusa. Ovde cemo izjasniti nase misljenje a uvazvati tudje. Tudje misljenje niko ne moze promeniti...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
web4web Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2009 Poruke: 4
|
|
Novi album mi je odlican,najvise mi se svidja SARAJEVO,Voli me do bola,Baksis,Pamtim..duet sa Mekicem,Nemoj da se salis..i ostale su Ok,ali su mi ove extra
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | ^^^ Takodje, taj gospodin/gospodja ima pravo na misljenje. Moze isto tako da se ne krece u drustvu u kojem se ona slusa. Ovde cemo izjasniti nase misljenje a uvazvati tudje. Tudje misljenje niko ne moze promeniti... |
Naravno. Upravo kako si i rekla. Jednostavno, oni sa kojima provodim veći dio dana, nju ne smatra niti popularnom niti njene pjesme za nas imaju vrijednost. Čak je rijetko na našim malim ekranima kao i u muzičkim emisijama na teritoriji, i ne vidim šta sam loše rekla. Kažem istinu i onako kako osjećam. Obična pjevačica kojih imamo za izvoz. Prosječna po glasu, po izjavama rijetko odslušanim do kraja i po zgodnom tijelu, ali takvih zgodnih i kvalitetnih pjevačica je uvijek bilo i pre 50 godina, a pamte se i danas. I pjevaju te pjeme i oni koji se nisu tada ni rodili... i znaju ko su bile. A za nju nisam sigurna da će trajati toliko.
Da, i još da napomenem samo da u mom gradu nikada nije gostovala, a to dovoljno govori da u ovom kraju nema prođu kao u gospodinovom koji je trvdio da lupetam bezveze. Niko ne lupeta i jesam iznjela činjenoce. Koncert nikada nije ovdje održala, jer je niko ne zove. A zašto, mislim da je jasno da kod nas i nije zvijezda koju želimo slušati.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Da ok pjevačica, mada samo neke njene pesme mogu slušat. Na primjer sviđa mi se: Promjeni se, Voli me do bola...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|