:: |
Autor fotografije meseca ~februar~ je: |
Makro |
|
7% |
[ 2 ] |
Marjan84 |
|
3% |
[ 1 ] |
KOPRIVLJAN |
|
3% |
[ 1 ] |
nextajox |
|
19% |
[ 5 ] |
Gaziste |
|
7% |
[ 2 ] |
Ivankamaza |
|
26% |
[ 7 ] |
tea92 |
|
0% |
[ 0 ] |
antonela |
|
3% |
[ 1 ] |
funkydejan |
|
0% |
[ 0 ] |
spasa993 |
|
3% |
[ 1 ] |
~SonicLady~ |
|
11% |
[ 3 ] |
radeni |
|
7% |
[ 2 ] |
AJ1234 |
|
3% |
[ 1 ] |
slakoleonac |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 26 |
|
Autor |
Poruka |
tea92 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 37

|
|
eto.. cisto da i ja nesto stavim
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Marjan84 je napisao/la sledeće: | Sve su regularne, proverio sam sam... samo nextajox mozes li mi poslati tvoju sliku u vecoj rezoluciji a ne u 800*600??? Koja kamera jos slika u toj rezoluciji? |
Što se mene tiče,ja ti mogu poslati sliku u originalnoj rezoluciji ali ovde piše da treba 800 x 600 il ja nešto nisam dobro pročitala?
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
^ 3. Fotografije moraju biti najmanje veličine 800x600 piksela. Sve fotografije ispod dozvoljene rezolucije neće učestvovati u konkursu.
Pravila konkursa su vec svima poznata ako nekom nisu moze slobodno da baci oko OVDE. Tu takodje pise sta je potrebno da fotografija sadrzi da bi prosla, kao i kakve fotke su zabranjenje a isto tako kaze da ukoliko postavljena ne poseduje potrebne podatke se brise.
E sad, Mi smo ti koji proveravaju, ako sumnjate u necije delo te zelite to da podelite sa nama, molim da to uradite sa dokazom.
Medjusobnu diskusiju obavite na drugo mesto...
sada nastavljamo dalje...
Hvala!
|
|
|
|
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
Ma samo opusteno opusteno sve je moje sto je njeno... ziva Makro! Samo se malo zanimam jer mi je strasno dosadno
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
|
|
 |
antonela Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 44 Mesto: Tamo negde iza duge gde su vecna proleca...

|
|
evo nesto i od mene (:
|
_________________ ..Znam da neces doci,
a cekam,
i maste nepoznate srece
rastu u noc nemu,
necu vise cuti tvoje reci,
taste,
da tvoj glas svemocni
osetim u svemu..
..Wherever you go,whatever you do
I will be right here waiting for you.. |
|
|
|
 |
funkydejan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Feb 2008 Poruke: 20

|
|
|
|
 |
spasa993 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Dec 2009 Poruke: 2

|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
radeni Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Nov 2009 Poruke: 49

|
|
Jedan cisto amaterski snimak
|
|
|
|
|
 |
AJ1234 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2009 Poruke: 3

|
|
|
|
 |
Natasagross Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Nov 2009 Poruke: 16 Mesto: love town

|
|
ovde pola slika nije stavljeno sa kamera i aparata u sopstvenom posedu, a meni se salje da mi slika ne odgovrara.Koji je bre ovo blam od sajta???
|
_________________ SUTRA PO STAROM LOGICNOM SLEDU NEKA ME TVOJE USNE OPET ZAVEDU I SVE JE U REDU |
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Tvoja slika koju si postavila se nalazi na jos 213 sajtova koji uopste nisu medjusobno povezani, pa da mozemo da kazemo da si to ti sama slala.
Za ostale slike ne nalazimo ni jedan rezultat, a ti ako mozes da dokazes da slika nije uslikana od strane clana koji ju je postavio, slobodno izvoli, uradi to javno i pomozi nam da unapredimo nasu tehniku provere legalnosti postavljenih slika.
Ono sto mozemo od sledeceg meseca da uvedemo kao uslov, a to cemo verovatno i uraditi jeste da slika ne sme biti obradjena, vec da mora biti postavljena u izvornom obliku kakva je i uslikana telefonom ili fotoaparatom.
Sve najbolje
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
|