:: |
Da li volite momke sa duzom ili kracom kosom? |
Sa duzom... |
|
23% |
[ 49 ] |
Sa kracom... |
|
76% |
[ 157 ] |
|
Ukupno glasova : 206 |
|
Autor |
Poruka |
TEMPTATION Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Sep 2009 Poruke: 3364
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Glasala sam za kracu kosu mada nemam nista protiv ni kada je duza. Najlepse je kada je onako...kratka, ali ipak dovoljno duga da mogu prstima proci kroz nju. Nema lepseg osecaja. |
Slazem se..
|
_________________ Sto ne boli to nije zivot,
sto ne prolazi to nije sreca. |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Kada smo poceli da se zabavljamo, moj decko je imao duzu (tacnije, dugu) kosu, i svideo mi se bas takav. Kasnije je vojska ucinila svoje...
Te price, uredniji je sa kracom, deluje cisto, bla, bla, bla, kod mene ne piju vodu. Ako je neko neuredan, prljav, mastan... on je takav, bio osisan do glave, sa malo kose ili sa kosom do pola ledja.
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
naravno sa kracom...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|