www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Iskrenost prema izabraniku?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
minister
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Dec 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2010 8:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
sto se tice konstatacije...receno ti je...zabavljanje je jedno...ozbiljna veza je drugo...
zabavljanje je opustena varijanta...i sluzi samo za zabavu...
tada ljudi lakse, govore o svom seksualnom zivotu ili bilo cemu...
barem moja iskustva su takva...

Ok Bobche, jos jednom hvala, moja znatizelja je delimicno zadovoljena, dakle i ti si primetio da devojke u nekom "zabavljanju" lakse govore o svom predjasnjem seksualnom iskustvu.

Citat:
normalno da ces paziti i sta pricas i kako se ponasas...
jer ti je stalo do te osobe...a meni ako je stalo do neke osobe...
necu traziti od nje, neke sumnjive...egzibicije...i tako to...sto inace trazim...
ili sto traze od mene...

Da pazicu... ali izgleda da je problem u tome sto cu ja traziti sve egzibicije, sumnjive i nesumnjive i zeleo bih da i ona trazi isto od mene. Razlog za to je prost...neko sa kim nameravam da ostanem mora da zameni sve zene na svetu, zauvek... ako nije tako uvek cemo traziti jos nesto, nesto sto nemamo, nesto sto ce da fali.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2010 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobro...trazim i ja to....ali posle...kad se primi na finocu... Mr. Green
i kad shvati da je kasno da me ostavi... Razz
i da sam ja ustvari dzavolcic...a ne andzelcic...tu onda nema vise petljanja...
a i uvek mozes da je ucjenis...da ces ti to raditi s nekom drugom... Mr. Green
ako ona nece...kad to cuje...bude joj malo vokri...ali onda, uglavnom svaka 'oce...
ako i dalje nece...onda je napijes...a zene kad popiju nemaju pojma sta rade...
i ko foll niceg se ne sjecaju...ujutru...Mr. Green...
samo treba paziti kakvom je cugom nalivas...
ako je naviknes na chivas...skupa je to egzibicija...
no dobro...onda si opet u plusu...mozes je opet ucjenjivati...
prvo egzibicije...pa ce posle dobiti cugu... Laughing Laughing Laughing

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 10, 2011 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

minister je napisao/la sledeće:
Oh, hvala bogu da je jedna odgovorila. Hvala Mayche na odgovoru, ali to je samo mali deo onoga sto sam pitao. Radi se o konkretnim "bezobrazlucima", npr. ovde na forumu ima nekoliko tema tipa "sex u troje","sex sa osobom istog pola...", "u guzu...", sad devojke daju odgovore ono... "bila sam sa dvojicom...bilo mi je super" ili "bila sam sa devojkom...nije mi bilo nesto zanimljivo..." e sad, ono na sta ja dajem akcenat je, koliko tih devojaka koje su u ozbiljnoj vezi, je reklo svojim "ozbiljnim" partnerima takve stvari. Moja konstatacija, je da dosta devojaka bez problema govore takve stvari ljudima sa kojima su u nekoj semi/prolaznoj avanturi, a razgovore takve prirode sa "ozbiljnim" partnerima izbegavaju. Mene je interesovalo sledece:

1.Da li i zasto smatrate moju konstataciju ispravnom/pogresnom?
2. Ako ste devojka, smatrate moju konstataciju ispravnom ili se upravo vi tako ponasate?
3. Ako se tako ponasate, zasto to radite?

Da li se zenske osobe smatraju vrednijim/boljim/vecim u ocima svojih izabranika samo zato sto mu se predstavljaju cedne? Tipa "ja sam bila samo sa dvojicom, misionarski i bio je mrak" Smile

hmmmmm ajmo ovako...svaki decko sa kojim sam bila u iole ozbiljnijoj vezi je znao koliko ih je pre njega bilo i neke opste stvari o tim vezama (koliko su trajale, kako su i zasto zavrsene, da li se i dalje cujemo i tome slicno), ali im pikanterije poput tih koje si ti naveo nisam pricala...niti su me o njima pitali niti sam ja dobrovoljno nudila te informacije i to iz prostog razloga sto to nije njihova stvar...ako bih sadasnjem decku tako do detalja pricala sta sam i kako radila sa bivsim osetila bih se da nekako izdajem poverenje tog bivseg...stvari koje su bile medju nama ostaju medju nama cak i kad to 'nama' prestane da postoji i mi smo oboje u nekim novim 'nama'

dalje, nikad se ne pretvaram da imam vise niti da imam manje iskustva nego sto ga zaista imam...ako mi trenutni partner predlozi da nesto probamo i pita da li sam to vec radila naravno da mu iskreno odgovorim, kazem da li mi se dopalo, mozda cak kazem i sa kim, ali nista vise od toga...ne mislim da normalnim ljudima smeta to sto je partner/partnerka pre njih ziveo/la...svi mi u veze ulazimo sa prtljagom (koji uopste ne mora biti ruzan), ali ako nam je stalo do te osobe...pa...jbg...prihvatamo i taj prtljag takav kakav je...ne bih se bas slozila sa tvojim konstatacijom da bilo devojke bilo momci danas nesto sad kriju svoja iskustva...barem ja nikad tako nesto nisam dozivela, a, koliko vidim, nije ni niko iz mog okruzenja

i na kraju, ne mislim da se 'cednije' devojke smatraju nesto specijalno vrednijim od onih 'manje cednih'...naprotiv...u poslednjih recimo godinu dana sam vise puta od muskaraca cula da ne bi voleli da su sa devojkom koja je neiskusna...receno mi je da su, dok su bili u svojim dvadesetim ili cak i ranim tridesetim, imali snage i nerava za 'poducavanje', ali da danas kad su uveliko prevalili tridesetu nemaju nameru nikoga da uce osnovne stvari...ko ce ga vise znati sa vama muskima

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

minister
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Dec 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 10, 2011 8:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HVALA nastasenjka !!! Ali neizmerno hvala, bojao sam se da ce ova tema ostati bez pravog odgovora. Ulepsala si mi dan :)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Iskrenost prema izabraniku? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon