Grupa od oko 40 mladih ljudi zasula je grudvama dvojicu berlinskih policajaca koji su uspeli da se odbrane biber sprejom, saopštila je danas policija.
Policajci, koji su juče istraživali svađu, zasuti su grudvana nakon što su ignorisali zahteve grupe od oko 25 mladih ljudi da odu. Broj napadača ubrzo se popeo na 40.
Policajci su se prvo povukli, a zatim su uzvratili biber sprejom što je nateralo omladinu u beg.
Mnogi su kasnije uhapšeni, saopštila je policija, dodajući da nije bilo povređenih.
Ovaj događaj nije ovekovečen kamerom, ali je zato zabeleženo masovno grudvanje u Berlinu s početka ove godine:
(Srna)
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
ccc...policajci, policajci , ne znate se ni igrati niti veseliti zimskim radostima...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Cuj, pa ovde bi doveli 3 marice interventne da im izmasiraju bubrege, shta sad, malo su plakali.. bar ima snega da ociste oci
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
A jesu li se iskihali?!
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma