www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li je nekada zbog vas neko patio u ljubavi???
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 08, 2009 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaki he...ma nek pate bolje oni nego ja

Iwana Simic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Okt 2009

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 18, 2009 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, mnogo njih, cini mi se da mi se sad sa jedne strane sve to vraca sto sam radila u mladim godinama moje mladosti...

jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati

Ghost Of rose
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 18 Feb 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 26, 2010 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...Svi smo mi nečiji ožiljci, svesno ili ne...

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 08, 2010 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jok...ja sam taj koji uvek pati...ja sam po zanimanju pacenik...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 32

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 19, 2010 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Наравно. Сваки. Стидим се? Ма не. Razz Ако нећеш ти њега, он ће тебе. Боље повредити, него бити повређен. Опрости, извини, преболи, настави. Wink

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 12, 2010 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Green hahahaaaa...eto,ja sam imala jednog momka koji je bio bolesno ljubomoran na sve i svakog ko je bio u mojoj blizini...bukvalno mogu reći-budala od čovjeka... Mr. Green Nakon našeg raskida je jako patio, toliko da mi je govorio da će da se ubije Bože me oprosti...
mislim strašno...
Naravno,nije to učinio,ali sam od društva čula da mu je bilo vrlo teško Sad
Žao mi je...al što mogu...
Ipak, nisam kriva...

sale750
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 24 Okt 2009
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 12, 2010 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije ako se ne racunaju one koje bi htele da budu sa mnom.. a ja ne sa njima.. Mr. Green

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 08, 2010 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vjerovatno jeste, ustvari znam da jeste, nisam ja bila kriva što su mene uvijek voljeli više nego ja njih i što sam odlazila, ali mi nisu predstavljali opterećenje niti stvarali grižnju savjest, a ni gnjavili niti proganjali zbog toga. Možda sam imala sreće biti sa dovoljno razumnim ljudima koji su poznavali moju nemirnu prirodu, koji su bili svjesni da me ne mogu zadržati....ko zna. Uglavnom, i oni koji su patili, nisu patili toliko da ne bi preživjeli, oženili se i stekli svoju porodicu.

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 13, 2011 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovih dana pati zbog mene jedan skot ..
Ostavila sam ga, napio se, postao agresivan i lupio mi šamar... al' sam mu uzvratila.. i garantujem, da ga taj šamar boleo mnogo više nego mene njegov iz razloga što je zaljubljen u mene, i zna da nije trebao to da uradi...

*Shvaba[-_-']Rodjaci*
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jan 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 14, 2011 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste, patile su, patio sam i ja i tako sve u krug, takav je zivot Wink

Uuuuu Very Happy
hhmm.. stavi grb crvene zvezde.. nek ti bude u avataru nedelju dana Mr. Green Laughing
(i ja navijam za partizan, al trazio si izazov Razz )

PARTIZAN U SRCU-GROBARI JUG 1970

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 29, 2011 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste - ja sam patio... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Srecom sto sam izgleda dosao do pameti...pa zbog sebe vise ne patim.
Ali zato pate drugi... Evil or Very Mad zbog mene Laughing

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 12, 2011 7:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam da je patio moj bivši muž i zato ću dio života uvijek nositi taj grijeh i tu krivicu, jer je bio dobar čovjek i zaslužio je nešto mnogo bolje i pitomije od mene. Patio je, jer sam po prirodi bila ona koja mu je napravila dobar dio pakla u našem zajedničkom životu. I danas se pitam da li je bio previše blag usljed te ljubavi prema meni pa mi je pustio i ono što je dovelo do toga da sam mu činila ono što zaista jednom čovjeku ni u kom slučaju ne bih trebala. Jer znam da je njegova ljubav bila mnogo jača od mene i trebala sam odmah da ga ili ostavim ili da se dobro zamislim nad svojim postupcima i pokušam ispraviti ili bar kontrolisati nenadave izljeve gnjeva ili bijesa prema njemu. Sve je opraštao i u tome je njegova krivica. Da mi je jednom samo podviknuo i utjerao mi strah, možda bih i postala prava žena. Šta mi vrijedi to sve sada. Ako sam osjetila da ta ljubav u meni nije onolika kolika je trebala za zajednički život, nisam trebala godinama ni živjeti sa njim, pogotovo što nas nisu vezala djeca i što jedno prema drugome nismo imali takvih spona, mogla sam ga ostaviti na vrijeme i pustiti ga da potraži svoju sreću negdje drugdje. Što je još najgore, znam da i danas kada pomisli na mene nema mira, a to je isto toliko bolno. Ja samo želim da bude srećan, jer on to zaslužuje uz nekog ko će ga svim srcem voljeti, ko će biti sve ono što ja nisam i ko će cijeniti u njemu one dobre i plemenite osobine. Ovo dolazi iz zaista čistog srca i potpuno realno i iskreno. Bolji je čovjek od mene i njegova je ljubav bila mnogo plemenitija i veća. Ali, ja nisam bila za njega, što je on tek nakon mnogo godina shvatio i jedini način da se oslobodi te ljubavi bilo je da zauvijek ode daleko od mene, tamo di nije bilo šanse da me sretne, da me gleda. Nadam se da je našao svoju sreću i da sam tek nešto s vremena na vrijeme bolno u njegovoj duši ali ne previše i ne dugo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Da li je nekada zbog vas neko patio u ljubavi??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strana 17 od 17

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon