:: |
Autor |
Poruka |
strahinjas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Maj 2005 Poruke: 68 Mesto: Sabac
|
|
Da li ste gledali ovaj film(domaći pošto sam siguran da ima i neki strani sa istim nazivom)?
Kako vam se čini?
Mene je fascinirao!
|
|
|
|
|
|
elvira_2005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 12
|
|
hmm.. domaci nisam, ali strani postoji sa istim nazivom sa davidom boviem u glavnoj ulozi i odlican je
|
|
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Zanimljiv film..ima u njemu necega sto vuce coveka da ga pogleda vise puta...
i da svaki naredni put razmislja malo drugacije o tom filmu.
|
|
|
|
|
|
strahinjas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Maj 2005 Poruke: 68 Mesto: Sabac
|
|
LAV_62 je napisao/la sledeće: | Zanimljiv film..ima u njemu necega sto vuce coveka da ga pogleda vise puta...
i da svaki naredni put razmislja malo drugacije o tom filmu. |
Potpuno ispravno rečeno!
|
|
|
|
|
|
cekic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 6
|
|
Imam ga vec 4 meseca al nikako se nateram da ga pogledam
|
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
strahinjas je napisao/la sledeće: | Da li ste gledali ovaj film(domaći pošto sam siguran da ima i neki strani sa istim nazivom)?
|
Postoji, sa Davidom Bowiem, od Jima Hensona (autora Muppeta)
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
Mikol Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 142
|
|
Gledao sam ga u bioskopu (pre ko zna koliko godina, kada je izasao), i moram priznati da sam se prijatno iznenadio. Konacno neki film a da nije neka komedija u pokusaju ili ratni film. Koliko-toliko originalno, mada su ga malo preterali koliko je Lecic pametan (tj kojom brzinom provaljuje zagonetke...)
|
_________________ * If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with bullshit.
* My Top Tracks:
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
dobar film,gdje god Gaga glumi,tu nema fule!I prica je originalna,narocito mi se dopala ona petro varadinska tvrdjava,volio bi je posjetit eehe,ma nacitan bwe lecic,mnogo je knjiga procito covek,nema shta bre
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Comma Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 15 Mesto: Kotor
|
|
Nisam, ali imam u planu da ga odgledam.
|
_________________ "Ako za te ja ne vridim, ništa ti lipo niman reć." |
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | dobar film,gdje god Gaga glumi,tu nema fule!I prica je originalna,narocito mi se dopala ona petro varadinska tvrdjava,volio bi je posjetit eehe,ma nacitan bwe lecic,mnogo je knjiga procito covek,nema shta bre |
Nije Petrovaradinska tvrdjava u pitanju nego Kalemegdanska Inače cela scenografija je uradjena u studiju (mislim na taj deo lavirinta). Film ima zanimljivu priču, ali iskreno, mislim da je Lečić svojom lošom glumom pokvario utisak filma. to je dokaz da kad glumac počne da se bavi politikom (tada je bio ministar kulture) ne treba da radi ništa pored toga. može on to mnooooogo bolje 8)
|
|
|
|
|
|
Bekara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
Los i nepotreban pokusaj priblizavanja zapadu kao i bedni indidana dzons, jedino sato cenim je budzet koji se posle dugo vremena javio u nasoj filmskoj industriji, inace filmcic bi trebalo pogledati
|
|
|
|
|
|
Mordred Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
Kao sto Pamentica rece, Lecic je uprsako za medalju. Scenario je extra, ali realizacija je mogla da bude daleko bolja.
Na skali od 1 do 5 sto se preporuke tice, dajem mu 4...dakle, nemoj da se izlomis da ga gledas, ali pogledaj....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|