www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prstic u guzi...
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
**Niinaa**
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 06 Avg 2009

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 07, 2009 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da upravu je..nisu sve devojke protiv toga...neke to volee...meni se to jos nije dogodilo ,ali znam da postoje cure kojima to odgovara!![B]

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 07, 2009 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
Ju naopako?! Shocked Shocked Shocked Sta je, bre, ovo? Shocked
I posle toga da cacka nos, kad smo krenuli sa perverzijama da ja nastavim,jelde?
Meni se jednom desilo da mi je devojka prs...mislim, da mi je to uradila i Iskreno mi je zao sto neko nije snimio kako mi je faca u tom trenutku izgledala- sokirao sam se!

Zna se cemu sluze prsti...
palac --> da se potpisujemo
kaziprst --->da cackamo nos
srednji prst ---> da ga pokazujemo navijacima protivnickog kluba
domali i mali prst... pa ne znam cemu sluze u svakodnevnom zivotu, ali su veoma bitni za one koji sviraju gitaru.
Ovo je tema i za muski rod, jer devojke to radU nama: x puta su mi drugari to pricali.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

moj odg,
je NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 05, 2010 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok, ok, ne rade...

Moguce je onda da je to jedan egzibicionizam koji je doshao u grad sa sela.
Moguce da su koreni u ruralnoj sredini.
Na selu , dete dok se igra, majka ga cesto prekine i zamoli da proveri da li neka kokosh ima jaje.
Mali selja, istog trena , prekida sa igrom, fata kokosh, tura joj prst u guzu i onda obavesti mamu da li koka ima ili nema jaje.

Deca sa sela su lepo vaspitana i nikad majku ne zovu "kevo, stara, voke", a taman posla da joj kazhu necu kad im naredi neshto da urade.
I pobozhna su, ne piju drogu(aman ja) kao ova gradska deca.

Shto jes-jes, to ne mozhe niko da pobije.

Onda taj mali selja, koji je , u medjuvremenu, postao tinejdzer, i stasao za seks, to isto ponovi i tokom seksualnog odnosa. Stvar navike, nishta drugo!

A svima je poznato da se protok stanovnishta kretao jednosmerno, iz sela ka gradu, a ne obrnuto.

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 05, 2010 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sweetlady je napisao/la sledeće:
Rolling Eyes velociraptor Laughing Laughing Laughing
Pa sada ovako, veruje se da ima muskaraca koji to vole i koje to pali, svakako treba poznavati osobu pre nego sto se usudimo na nesto u tom smislu da ne bi bilo rezultata Arrow u ovom smislu Shocked Laughing Laughing Laughing
Ja licno (rado bih napisala ma neeeeee, ni u kom slucaju, da ne bi sokirala pojedine osobe ali Laughing) ako je stvarno vruce, znaci ono dovede te do vrha da vristis od zadovoljstva nesto tako moze samo da mi prija i dovede do tog da mi uzivanje i vrhunac budu jos bolji Embarassed Laughing

jedini iskren odgovor ,ne znam zasto su sve djevojke koje su odgovorile na ovu temu toliko sokirane Rolling Eyes

BytEfLUSh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 29

Datum registracije: 20 Apr 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 06, 2010 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, omg.. prvo treba gledati sa njene tačke gledišta xD

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 06, 2010 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne u mojoj ali da u njenoj (kad voli to)

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 13, 2010 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sweetlady je napisao/la sledeće:
(rado bih napisala ma neeeeee, ni u kom slucaju, da ne bi sokirala pojedine osobe ali Laughing)

Također, i pretpostavljam da većina to nije ni doživjela, jer da je (ae, mislim na ženski rod) u trenutku strasti, ludila, sigurno se ne bi zgražavala.

Wink

dragana.m
♫♪~unique~♪♫
<b>♫♪~unique~♪♫</b>

Datum registracije: 19 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 15, 2010 1:41 pm    Naslov poruke: Re: Prstic u guzi... Na vrh strane Na dno strane

Boki 82 je napisao/la sledeće:
Prstic u guzi... Devojke,da li volite ovu vrstu stimulacije u toku sexa?

da ... Embarassed
ali ne zahtevam , Embarassed Mr. Green takodje i ne odbijam
Embarassed Mr. Green
Laughing Laughing Laughing

DusicaNS021
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 24 Mar 2009
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2010 1:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja odmah pocnem da svrsavam kada mi tokom seksa pocne dodirivati supcic ili jos bolje kada pocne da gura prst Laughing

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 24, 2010 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DA!

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 04, 2010 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da! Obostrano! Mada meni bolje pase kada ona meni gurne, nego njoj kad ja njoj gurnem Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Prstic u guzi... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon