:: |
Autor |
Poruka |
**Niinaa** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Avg 2009 Poruke: 2
|
|
da upravu je..nisu sve devojke protiv toga...neke to volee...meni se to jos nije dogodilo ,ali znam da postoje cure kojima to odgovara!![B]
|
_________________ *DoBrO zNaM dA mOjA vRsTa VrTi SvAkOg oKo PrStA* |
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | Ju naopako?! Sta je, bre, ovo?
I posle toga da cacka nos, kad smo krenuli sa perverzijama da ja nastavim,jelde?
Meni se jednom desilo da mi je devojka prs...mislim, da mi je to uradila i Iskreno mi je zao sto neko nije snimio kako mi je faca u tom trenutku izgledala- sokirao sam se!
Zna se cemu sluze prsti...
palac --> da se potpisujemo
kaziprst --->da cackamo nos
srednji prst ---> da ga pokazujemo navijacima protivnickog kluba
domali i mali prst... pa ne znam cemu sluze u svakodnevnom zivotu, ali su veoma bitni za one koji sviraju gitaru.
Ovo je tema i za muski rod, jer devojke to radU nama: x puta su mi drugari to pricali. |
moj odg,
je NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
ok, ok, ne rade...
Moguce je onda da je to jedan egzibicionizam koji je doshao u grad sa sela.
Moguce da su koreni u ruralnoj sredini.
Na selu , dete dok se igra, majka ga cesto prekine i zamoli da proveri da li neka kokosh ima jaje.
Mali selja, istog trena , prekida sa igrom, fata kokosh, tura joj prst u guzu i onda obavesti mamu da li koka ima ili nema jaje.
Deca sa sela su lepo vaspitana i nikad majku ne zovu "kevo, stara, voke", a taman posla da joj kazhu necu kad im naredi neshto da urade.
I pobozhna su, ne piju drogu(aman ja) kao ova gradska deca.
Shto jes-jes, to ne mozhe niko da pobije.
Onda taj mali selja, koji je , u medjuvremenu, postao tinejdzer, i stasao za seks, to isto ponovi i tokom seksualnog odnosa. Stvar navike, nishta drugo!
A svima je poznato da se protok stanovnishta kretao jednosmerno, iz sela ka gradu, a ne obrnuto.
|
|
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
sweetlady je napisao/la sledeće: | velociraptor
Pa sada ovako, veruje se da ima muskaraca koji to vole i koje to pali, svakako treba poznavati osobu pre nego sto se usudimo na nesto u tom smislu da ne bi bilo rezultata u ovom smislu
Ja licno (rado bih napisala ma neeeeee, ni u kom slucaju, da ne bi sokirala pojedine osobe ali ) ako je stvarno vruce, znaci ono dovede te do vrha da vristis od zadovoljstva nesto tako moze samo da mi prija i dovede do tog da mi uzivanje i vrhunac budu jos bolji |
jedini iskren odgovor ,ne znam zasto su sve djevojke koje su odgovorile na ovu temu toliko sokirane
|
|
|
BytEfLUSh Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 20 Apr 2009 Poruke: 27
|
|
Da, omg.. prvo treba gledati sa njene tačke gledišta xD
|
_________________ Zauvek uz domaci.de |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ne u mojoj ali da u njenoj (kad voli to)
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
sweetlady je napisao/la sledeće: | (rado bih napisala ma neeeeee, ni u kom slucaju, da ne bi sokirala pojedine osobe ali ) |
Također, i pretpostavljam da većina to nije ni doživjela, jer da je (ae, mislim na ženski rod) u trenutku strasti, ludila, sigurno se ne bi zgražavala.
|
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
Boki 82 je napisao/la sledeće: | Prstic u guzi... Devojke,da li volite ovu vrstu stimulacije u toku sexa? |
da ...
ali ne zahtevam , takodje i ne odbijam
|
|
|
|
|
|
DusicaNS021 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja odmah pocnem da svrsavam kada mi tokom seksa pocne dodirivati supcic ili jos bolje kada pocne da gura prst
|
_________________ --- |
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Da! Obostrano! Mada meni bolje pase kada ona meni gurne, nego njoj kad ja njoj gurnem
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|