:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
samo tako nastavi sanjice i sve cestitke
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Bravisimo Sanjice...jedna si mi od najdrazih postala za ovo vreme koliko te poznajem............samo napred!!!
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam sanjice!!!! :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :71: :71:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
GiGimix je napisao/la sledeće: | Bravisimo Sanjice...jedna si mi od najdrazih postala za ovo vreme koliko te poznajem............samo napred!!! |
Pa sobzirom da sam ja urgirala da ti Gile skine ban,nije ni cudo
Hvala sekula ,bas lepo od tebe
Hvala zilika
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ban, neznam ja o cemu pricash.....
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
GiGimix je napisao/la sledeće: | Ban, neznam ja o cemu pricash..... |
Ups,izvini,mora da sam te pomesala sa nekim
katarinane,hvala
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Bravo kumo
Otkad si se preselila u Krusevac (jel to predgradje Haife? ), sve si brza
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala kume Ne bre to je juznije tamo,kod Elata
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Svaka cast Sanjice, samo napred i stici ces ti i Jugija
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
|
|
|
|
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | Svaka cast Sanjice, samo napred i stici ces ti i Jugija |
Hvala Bobane,ali bas toliko luda nisam :166:
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|