www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odreci se svega zbog ljubavi
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 9:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam licno jednom bio GLUP i odrekao se svega zbog nje. Prijatelje mnoge zapostavio, sa nekima se posvadjao, sa roditeljima se redovno zbog nje svadjao, jednostavno sav sam bio njen. I znamo sta se najcesce u tim situacijama desi.. dobio nogu i onda spustene glave se vratio istim onim prijateljima s kojim sam se svadjao i koje sam zapostavio, roditeljima se izvinjavao zbog sranja koja sam radio zbog nje.. Sreca pa nisam imao posljedica. Jednu vaznu lekciju sam naucio, a to je da moze i mora sve od jednom (mislim na to i cura i familija i prijatelji i sve moze odjednom).

Dakle, nikad se ne bih svega odrekao zbog neke "Nje"...

_ChiCa_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jun 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubav je jedna stvar, prijateljstvo druga itd...

sve je zasebno i niceg se ni zbog cega ne bih odrekla...tako da... Very Happy

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 19, 2010 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecom, sad sam u vezi u kojoj ne moram da se odricem nicega i nikoga.U jednoj zdravoj vezi to zaista nije neophodno i ne bi trebalo da se desava....niko nema pravo da nam da ultimatum ili da nam naredi da se necega odkrenemo.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 19, 2010 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada bi neko od mene tražio da se radi njega odreknem apsolutno svega, kako je navedeno na početku teme: prijatelja, rodbine, posla, svega...ta osoba nije vrijedna mene, ta osoba ne voli i ta je osoba potencijalni psihopata. Da se ne lažemo. Naravno da se mnoge stvari u jednoj vezi izgube, neki se prijatelji jednostavno zapostave, odlasci kod istih su rijeđi, isto tako i kod roditelja, jer jedna veza traži mnogo ulaganja kao i odricanja, ali odricanja svega...to nije veza...to je terorizam s jedne strane, koji nikako ne može funkcionisati niti završiti dobro. Svakako da postoje stvari koje ću rado promijeniti kod sebe radi njega, korigovati neko svoje nedostojno ponašanje u određenim momentima, potruditi se da jednu vezu dovedem na nivo razumijevanja i poštovanja uz bezuvjetnu ljubav ... jer smatram da vrijedi. Ali apsolutno, bezuvjetno odricanje zaista može tražiti samo neko ko je psihopata. A takvih se treba čuvati i takve u startu odbiti od sebe.

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 20 Jul 2010
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je on sve u životu. Znam da mi niko neće pomoći kao on jer zna kako dišem, a i ja poznajem njega. Prijatelji su tu radi zabave, okupljanja, porodica (to je duga priča, u lošim smo odnosima...) tako da se uglavnom kroz život oslanjam na njega.
Naravno, ni on ni ja se nismo ničega i nikoga odrekli jer je druga strana to tražila. Jednostavno, ukapirali smo da smo jedno drugom najveći prijatelji kroz život...sve ostalo su trice.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 11:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jednoga dana ces morati da se odreknes nekih stvari, prijatelja i navika da tracas decka.
da odrekao bih se svega zbog nje. svako od njih ima svoju kucu.
zasto bih ja bio izuzetak. ja osobi s kojom sam, mogu da se poverim, pozalim,
isplacem se, dobro ponekad kad bas moram...niko drugi mi ne treba, pogotovo ako taj neko,
zeli da mi se mijesa u ljubav...tacnije u zivot...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 14, 2010 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dosta toga sam se odrekla,ali i on takođe...sve zbog Naše ljubavi...
Potpuno ispravno po meni-LJUBAV JE JAČA OD SVEGA!!!

*Princ*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2009
Mesto: PRELEPO U

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 15, 2010 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno ako je ljubav prava zasto se ne bi odrekli obostrano,ali ima i tu granica dokle se moze ici.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Odreci se svega zbog ljubavi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon