:: |
Autor |
Poruka |
mima85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60
|
|
Mislim da je veza sa sportistom nesto najlepse.Ja se trenutno zabavljam sa jednim rukometasem i upravo sam se vratila sa utakmice na kojoj je on postigao odlucujuci gol.Zamislite kakav je to osecaj....
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Obično zgodnjikavi, popularni, uvek u žiži dešavanja
Ima i onih isfoliranih, koji zapravo gloome veće face no što jesu , retki su oni koji ostanu prizemni, na prste 1 ruke takve mogu da nabrojim
Ali, svejedno, atraktivni
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
jelenatjelena Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 15
|
|
....posto su svi moji bivsi uglavnom kosarkasi, ne bih da ih komentarisem....ni fudbaleri nisu losi, sad sam sa jednim, i bolje je sa njim nego sa bilo kojim bivsim...doduse to je mozda sto je on sadasnji
|
|
|
|
|
|
LepoticaNS *velika maza*
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥
|
|
hmmm sportasi.
bila sam sa fudbalerom zajedno, sto je imao dobru guzu
kad kod upoznam nekog decka, cesto se ispostavi da se bavi fudbalom.
ja nemam nista protiv
pozzz
|
_________________ ♥Duboko veruj u ono što želiš! Zapamti izgubljeno je samo ono od čega smo se odrekli!♥ |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Primjećujem da su curice oko mene lude za košarkašima i vaterpolistima, neke i za nogometašima. Kakvi sportaši kod vas prolaze? I volite li uopće sportaše? Koje i zašto? |
sto se mene tice, apsolutno je nebitno da li je sportista ili nije, vazno je sta ima u glavi...
a volim da zagledam , npr, vaterpoliste, odbojkase, iskrena da budem zbog fizicke gradje , ali to sve moze da bude nebitno ako sa njim nemam sta da pricam...
e da, ako se sah ubraja u sport, volela bih da upoznam nekog, smatram da su jako inteligentni
i macevaoci npr
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Primjećujem da su curice oko mene lude za košarkašima i vaterpolistima, neke i za nogometašima. Kakvi sportaši kod vas prolaze? I volite li uopće sportaše? Koje i zašto? |
Pa i nisam baš imala mnogo veza sa sportašima, odnosno muškarcima koji se aktivno bave sportom. I nisam primjetila u sebi nikad nikakvu vrstu euforije koja se stvara oko takvih muškaraca. Što reče dameski, apslolutno mi je nebitno, važno je ono što osjetim taj tren...i svakako njegov intelekt. Naravno da volim da vidim lijepo građenog muškarca, sportistu, ali to je prirodna i normalna stvar, mislim bar, i na tome ostajem.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|