:: |
Autor |
Poruka |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Освета је назнака ситне и јадне душе...Увек се обије о главу....Бивши је покушао да ми се освети и само ме разочарао колико је јадан и још се на крају први јавио и признао кривицу...Још га је риба зезнула па је сконтао неке ствари...Све ће доћи на своје...Има неко ко све гледа
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
bluebell je napisao/la sledeće: | Mozda ova tema vec postoji, ako je tako onda izvinite sto je ponavljam.... Ali je resenje problema strasno hitno... Situacija je ovakva:
Cura mi dva puta krade istog momka....Kako?? Pa ovako prosle god sam isla sa jednim momkom i ona nas je posvadjala,on je onda otisao njoj..nekoliko su bili zajedno a onda raskinuli.. posle toga pola god je on mene molio da se pomirimo i ja na kraju pristanem, a nakon 2 meseca tj.sad mi se posvadjamo a ona iskoristi to i oni su opet zajedno/.////!!!!!!
Volela bih da se osvetim i njoj i njemu, ili makar jednom od njih dvoje...ali problem je sto ne znam kako... Imate li vi mozda neku ideju..???
edit: premesteno iz Psihologija i problemi društva |
Ne sumnjam da ti je teško i da si osvetoljubiva, ali čemu, kome i zašto se svetiti? Nije mi jasno da djevojka tvojih godina razmišlja o tako niskim i ružnim stvarima a tek je počela živjeti, i toliko je lijepih, predivnih ljudi i stvari i emocija oko tebe, u tebi ... toliko novih ljubavi, prijatelja ... osveta će ti zatvoriti oči i više nikad nećeš jasno progledati. Osveta nikada i nikom dobro nije donijela. Nemoj misliti da te želim ovim osuđivati, ja nemam prava na to niti mi je namjera, želim te samo posavjetovati da se ostaviš takvih djela. Najveća osveta koju možeš pokazati je vlastito dostojanstvo i snaga, upamti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
rastamonsta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Apr 2010 Poruke: 6
|
|
ma pusti ih,nisi se trebala miriti ni prvi put,imam istu situaciju sa jaranom,potpuno isto,ako si rega cura pustices BiiiiP na miru,nema tu osvete,njemu da je imalo stalo do tebe nebi drugu ni pogledo a ti se toliko trudis da ga osvojis,on je hladan ko zmija,samo manipulise sa tobom..
|
|
|
|
|
|
<3Ena<3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Sep 2010 Poruke: 37
|
|
Osveta je poistovecivanje sa postupkom koji je nacinila osoba kojoj zelis to uraditi! Ja ne podrzavam osvetu, niti ima razloga nekome se svetiti, tj.spustati na taj nivo.
Jednostavno, pametnije je povuci se iz price i nastaviti, tj.pokusati sa tim da vodis normalan zivot i zaboravis na to sta ti je odredjena osoba uradila. Pokazi ti njoj da si na visem nivou od nje i da nije dostojna ni jedne tvoje reci, a kamoli nekog postupka!
|
_________________ Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world!
.-..-.
`·.·´
●/
/▌
/ \ ℒℴvℯ yℴu!!! |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
bilo ruzno ili ne...ali ako jednom pustis da neko, djubri po tebi...
taj ce se opet vratiti...da to radi na isto mesto...
mislim, ja licno ne volim da se svetim...ali kad moram sta ja tu mogu...
kad ostavis utisak iza sebe, da bilo ko sta da ti uradi,
da ces mu vratiti istom ili duplom merom...
ubrzo te ostave na miru...i nemas problem...
pobogu kakav bi to bio zivot, da te neko stalno povredjuje ti da se pravis,
kao nije bilo nista...i da se nadas bog ce to resiti...
to je gore od osvete...ziv si...i moras da se branis...
moras da primas udarce da ih vracas i da ih zadajes...ako si ziv...to je zivot...
podvlacim ovo je moje misljenje...a vi radite sta hocete...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
nema potrebe za osvetom,sve nekako posle dodje na svoje,zasto se opterecivati bivsim momcima i prijateljima,ovo trebas da shvatis kao jedno iskustvo koje je nazalost bilo lose,ali iz koga trebas da naucis nesto i da ne pravis ponovo iste greske pri odabiru partnera i prijatelja.a osveta ti nista nece doneti a moze lako da se desi da na kraju opet ti budes povredjena a ne oni...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|