www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Postoje li živući anđeli?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 03, 2007 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba je napisao/la sledeće:
Hvala. Smile
A sada molim bez daljih "obilazhenja" oko teme. Nekada je potrebno, no u ovom smeru necemo. Pitanje je jasno.
Postoje li zhiveci andjeli?

Ne postoje, andjeli su beztelesna bica.. I nikako ne mozes porediti andjelje i ljude Surprised Bilo bi bolje da si dao ime temi "da li poznajete nekog coveka koji se drzi svih Bozijih zapovesti" ili, grubo receno "da li poznajete nekog sveca".
Ali uporedjivanje Andjela sa ljudima je besmisleno

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 03, 2007 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim, otvorite svoju temu pod tim imenom, ovu je otvorio drugi chlan. On je vec smislio kako i zashto ce tako da je nazove. Ovim prelazimo debelo u offtopic.
Takodje je i on "grubo recheno" on ovu temu nazvao tako kako se zove, a sad da poredimo ljude sa svecima? Mislim da je neko vec odgovorio na to da ne mozhe niko ko je bio chovek da bude svetac. I to nedavno. ne bih sad da izvlachim postove i da citiram. Tako da, ma koji naziv temi da bi dali, bilo bi uvek neshto shto smeta, nedostaje... Sada sam bio dovoljno jasan.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Batino20
~Flavoring of Sound~
~Flavoring of Sound~

Datum registracije: 08 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mogu samo reci koga sam ja smatrao jednom vrstom andela dok je bila ziva(necu ulazit u diskusiju da li ljudi mogu biti andeli)..a pogotvo sada kad nije tu sa mnome shavacam koliko je u stvari ona dobra osoba bila...ali sad sam siguran kad je otisla ka vjecnome zivotu da je bog uzeo kao andela ka sebi...to je bila moja baka koja je nazalost preminula prije nekoliko godina...koliko je samo ona bila ispunjena milinom,dobrotom.iskrenoscu i razumjevanju i pomoci za druge...to vam ja ne mogu opisat rijecima...samo cu reci da joj doslovno dugujem svoj zivot...i jos se uvijek sjetim toga dana kad me spasila od sigurne smrti..i jedino se nadam da je nisam razocaro nekim postupcima u mome zivotu i neka zna da je volim najvise na svijetu....

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 18, 2009 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam andjeo.. koliko to narcisticki zvucalo... Laughing Laughing Laughing

***Margarita***
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 11, 2010 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

postoji ali takve osobe se tesko snalaze i treba im neko da ih zastiti suprotnom ce ih ubiti ljudi.popice im krv.iskopanih zenica udarace u stubove srama, a oni ce im se ledeno smejati i smejati i smejati...prezreli su odavno sve.klinove pod krila ce im zabiti, a njihovim belim perom ispisivati reci mrznje tlu zednom njihovog mesa.treba da odu pre nego sto dodju, pre nego sto meko zakorace preko poslednjeg praga bola, okovace ih i razarace ih, deo po deo, ti piromani duse, prepuni svog potisnutog jada i prikrivenog ludila.treba da se okrenu i ne veruju nikada vise jer oni mrze sve sto je lepo.oni mrze sve sto je dobro.oni ceznu da zarobe svetlost, razdvoje je na cestice i uniste svaki njen blistavi talas.treba da idu i vise nikada ne veruju u ljude...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 15, 2010 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko god željela i nadala se da živući anđeli postoje, jer sama sam tako daleko da to postanem sa svim onim ljudskim osobinama, sa manama i katkad ružnim djelima ili mislima ... to je tek želja i nada. A stvarnost je nešto drugo i moram reći da ne postoje i da nikada neće postojati ni jedno živo ljudsko biće koje bi otjelotvorilo anđela, živjelo potpuno bezgrešnim životom i bilo savršeno.

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 15, 2010 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da su bebe,i mala deca do 3 -4 god bas andjeli..jer ne znaju za zlo..

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 07, 2010 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, neke zene su andjeli. samo ta rec ili poredjenje mogu da ih opisu.
svako od nas ima po nekog svog andjelka...
ja trenutno imam samo jednog, i to mi je dosta...da ne kazem previse...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

WhiteWitch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 05 Sep 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 05, 2010 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da ne postoje. Kladim se da bi svet bio drugaciji da ih ima.
Samo sam u jedno sigurna: Zivuci djavoli / demoni, savrseno postoje.

dragana.m
♫♪~unique~♪♫
<b>♫♪~unique~♪♫</b>

Datum registracije: 19 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 07, 2010 1:08 pm    Naslov poruke: Re: Postoje li živući anđeli? Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Znate li za bar jednu osobu koja živi anđeoski ili gotovo bezgrešan život? Neku običnu ili poznatu osobu koja svojim postupcima, barem u vašem životu, zaslužuje biti zvana anđelom...

Poznajem mnogo dobrih osoba koje žive normalnim životom, ali ne bih rekla da opet žive anđeoskim ili bezgrešnim životom.
Svaki je čovek na ovom svetu grešan, neko više neko manje.Svakim svojim sitnim postupkom rečju ili delom ili pomišlju koje nije ispravno pogrešimo a kamoli nešto više od toga ...
Postoje samo dobri ljudi, ali živi ljudski anđeli to ne.
Anđeli jesu oko nas, nevidljiva bića koja su tu da nas čuvaju ali čovek se ne može uporediti sa njima. Može samo da se trudi da živi što je više moguće moralno, da ne greši, da se trudi da razume kakav to život čoveka na zemlji treba da bude i pokaje za svoja loša dela ... Tad će ga i oni čuvati i voditi pravim putem ...

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 07, 2010 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jel postoje zivuci andjeli... Rolling Eyes ccc... naravno da postoje.... Wink
skoro svaka zena crne kose i plavih okica... Razz ili plave kose i crnih okica... Mr. Green
dugih nogica i slatkih usnica.. Razz cvrstog dupeta i dojki... Razz
je zivuci andjelak... Wink prosto zraci neka dobrota iz njih... Wink

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

WhiteWitch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 05 Sep 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 07, 2010 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Savrseno sam ocekivala da ces odgovoriti ovako. Mr. Green
To nisu andjeli, to su demoni, aman covece. Evil or Very Mad
Okaj se ti njih.

Stojim iza onoga sto sa rekla. Very Happy

P.S. Andjeli jesu predstavljeni kao lepa stvorenja, ali...
Niko ih nije video. Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Postoje li živući anđeli? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon