:: |
Kako ste zadovoljni izborom muzike? |
Da |
|
50% |
[ 16 ] |
Ne |
|
40% |
[ 13 ] |
Neodlucan/a |
|
9% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 32 |
|
Autor |
Poruka |
kArAkAjAc1984 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Sep 2008 Poruke: 21 Mesto: Zvornik
|
|
ma muzika je ok,,,,samo vise treba MIX-a
|
_________________ jA i sAmO jA i uVjEk jA i oPeT jA....... |
|
|
|
|
vozi miško Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 111
|
|
60% jesam 40% nisam.Ja vam mogu slušati sve tako da mi ne smeta ako puste narodnjake,rock ili bilo šta ali često ima tako glupih pjesama da mi dođe da ugasim radio
|
|
|
|
|
|
Igorhandball13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Jan 2009 Poruke: 33 Mesto: Beograd - Pale
|
|
Ma muzika je perfect, ne moze bolja samo nastavite tako !
[B]
|
_________________ DON KING OF RING |
|
|
|
|
luka_zgv Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 32 Mesto: Zagreb
|
|
neodlucne sam vise da ali moze i bolje dok je sama pley lista
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
luka_zgv je napisao/la sledeće: | neodlucne sam vise da ali moze i bolje dok je sama pley lista |
Ako ima dj-ja onda je mjuza extra, ali koliko ja vidim preko dana nema nikog (mozda gresim) i ta play lista je dosta solidna, ali nekad zna neko vreme bas da bude haos bar ne po mom ukusu , ali razumem svako na to gleda drugacije
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
|
|
|
Sabados je napisao/la sledeće: | luka_zgv je napisao/la sledeće: | neodlucne sam vise da ali moze i bolje dok je sama pley lista :-) |
Ako ima dj-ja onda je mjuza extra, ali koliko ja vidim preko dana nema nikog (mozda gresim) i ta play lista je dosta solidna, ali nekad zna neko vreme bas da bude haos :cry: bar ne po mom ukusu , ali razumem svako na to gleda drugacije :D |
da u pravu si rjetko je neki dj na radiju trebalo bi to malo promjenit da ih bude vise
|
|
|
|
|
|
DjSinke ..:: Radio - DJ ::..
|
Datum registracije: 25 Apr 2007 Poruke: 130 Mesto: Zagreb
|
|
luka_zgv je napisao/la sledeće: | Sabados je napisao/la sledeće: | luka_zgv je napisao/la sledeće: | neodlucne sam vise da ali moze i bolje dok je sama pley lista |
Ako ima dj-ja onda je mjuza extra, ali koliko ja vidim preko dana nema nikog (mozda gresim) i ta play lista je dosta solidna, ali nekad zna neko vreme bas da bude haos bar ne po mom ukusu , ali razumem svako na to gleda drugacije |
da u pravu si rjetko je neki dj na radiju trebalo bi to malo promjenit da ih bude vise |
Hehe...bit ce vise DJ-a, radi se na tome. Tako da se ocekuje jos vise dobre muzike i live programa
|
|
|
|
|
|
DjSinke je napisao/la sledeće: |
Hehe...bit ce vise DJ-a, radi se na tome. Tako da se ocekuje jos vise dobre muzike i live programa B-) |
jedva cekam ako trebate voditelje javi mi naprivat ja sam za
|
|
|
|
|
|
DjSinke ..:: Radio - DJ ::..
|
Datum registracije: 25 Apr 2007 Poruke: 130 Mesto: Zagreb
|
|
vozi miško je napisao/la sledeće: | 60% jesam 40% nisam.Ja vam mogu slušati sve tako da mi ne smeta ako puste narodnjake,rock ili bilo šta ali često ima tako glupih pjesama da mi dođe da ugasim radio |
Stvar je u tome sto se vrti sva muzika sa servera i nema playlista. Svu muziku koju vidis za download je moguce da ces i cuti na radiju jednom, ako se potrefi.
Znaci ne mora ti biti uvijek od 2-3h pa da je biti isti zanr muzike (jedino ako je DJ), moze biti narodnjak, pa odjednom rock pjesma.
Zato je malo tesko sudit da li je ko zadovoljan ili nije, jer svako voli razlicito . Ja bi radje postavio pitanje da li ste zadovoljni vrstom muzike koju pustaju DJ-i .
Eto nadam se da sam nekom objasnio i pomogao
Uzivajte nam u slusanju!
|
|
|
ficovk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 08 Mar 2007 Poruke: 9 Mesto: Vinkovci
|
|
Nisam zadovoljan! Vise narodnjaka izbacite pop rock ko jos to slusa?
|
|
|
|
|
|
tigrica.nena Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jul 2010 Poruke: 2
|
|
|
|
|
Dj_MiloWanovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Avg 2010 Poruke: 1
|
|
e imam jedno pitanje ..............imam ja svoj radio pa me zanima da li mogu preko foruma da trazim dj-a ......msm da li smem da otvorim temu kao na foru trazi se dj za taj i taj radio ????
|
|
|
|
|
|
|