:: |
Autor fotografije meseca ~septembar~ je: |
*Mayche* |
|
0% |
[ 0 ] |
nextajox |
|
20% |
[ 10 ] |
radeni |
|
8% |
[ 4 ] |
Scarface96 |
|
4% |
[ 2 ] |
anchi22 |
|
2% |
[ 1 ] |
DjZoka |
|
0% |
[ 0 ] |
maarinaa |
|
6% |
[ 3 ] |
¤ Idealno_losha ¤ |
|
6% |
[ 3 ] |
savkone |
|
0% |
[ 0 ] |
goga20 |
|
6% |
[ 3 ] |
matejaignjatovic |
|
22% |
[ 11 ] |
Makro |
|
4% |
[ 2 ] |
sema01 |
|
0% |
[ 0 ] |
serijski-ubica |
|
8% |
[ 4 ] |
Marjan84 |
|
4% |
[ 2 ] |
tea92 |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 49 |
|
Autor |
Poruka |
savkone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Okt 2008 Poruke: 18
|
|
matejaignjatovic, super fotka
Jedno pitanje. Zasto ne mogu da se kace obradjene fotke? Ne mislim na neku preteranu obradu, ali malo doterivanje, kao sto je kontrast, boja i sl. ne moze nista lose da donese. Svi konkursi za fotografiju naglasavaju da je obrada pozeljna. Ja ne vidim nista lose u tome
Hvala
|
|
|
|
|
|
buncalo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Avg 2008 Poruke: 30
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
savkone je napisao/la sledeće: | matejaignjatovic, super fotka
Jedno pitanje. Zasto ne mogu da se kace obradjene fotke? Ne mislim na neku preteranu obradu, ali malo doterivanje, kao sto je kontrast, boja i sl. ne moze nista lose da donese. Svi konkursi za fotografiju naglasavaju da je obrada pozeljna. Ja ne vidim nista lose u tome
Hvala |
S obzirom da imamo i clanove koji nisu bas spretni sa obradama, odluka je da se postavljaju neobradjene fotografije kako bi svi bili ravnopravni i pokazali svoje umetnicko umece
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
zorta Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 173 Mesto: Beograd
|
|
matejaignjatovic
|
_________________ Zivot se ne meri po broju udisaja, vec po momentima koji nas ostave bez daha!
Kad stavim glavu na njegove grudi uvek se nadisem njegove duse. I nikad mi nije dosta toga... |
|
|
|
|
TEMPTATION Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Sep 2009 Poruke: 3364
|
|
Idealno Losa
|
_________________ Sto ne boli to nije zivot,
sto ne prolazi to nije sreca. |
|
|
|
|
Milos_90_Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 21 Nov 2007 Poruke: 31 Mesto: Nis
|
|
matejaignjatovic
|
|
|
|
|
|
Ljubisa1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 59
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
TEMPTATION je napisao/la sledeće: | Idealno Losa |
Jaooooo, hvala!!!
|
|
|
|
|
|
matejaignjatovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 5 Mesto: Nis
|
|
Pa verovatno zato jer nije odgovarajuci format. . . Prost nacin za menjanje formata je kad zavrsis sa obradjivanjem ubacis je u paint i onda ides na save as jpeg i to je to. . . Nije mi palo napamet da obradjujem nego sam je samo stavio zato jer sam generalno imao problema sa postavljanjem
glasao sam za lazara- scarface96, jer znam na koju je foru slikao... nzm tek sam prvi put u ovom konkursu, a racunajuci da sam prvi put, dobar sam, zar ne???
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
matejaignjatovic je napisao/la sledeće: | a racunajuci da sam prvi put, dobar sam, zar ne??? |
I te kako
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Na osnovu Vaših glasova, autor fotografije meseca septembra je matejaignjatovic
ČestitamoOoOo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|