:: |
Da li bi probale sex sa dva muskarca? |
Da |
|
53% |
[ 54 ] |
Ne |
|
46% |
[ 47 ] |
|
Ukupno glasova : 101 |
|
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ne mislim o tome ..
Dovoljan mi je samo jedan
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Ne mislim o tome ..
Dovoljan mi je samo jedan |
Takodje, znam kako bi to moglo biti sexy i sve, ali RAK sam u horoskopu tako da vodim ljubav samo sa onima koje volim i prema kojima imam neka osecanja.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
minister Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2009 Poruke: 18
|
|
[quote="yeki"]Ako sam slobodna i pruzi mi se prilika-pa ne znam...zavisilo bi od puno stvari.
A ako bi mi partner to predlozio...definitivno bih ga ostavila.
A da li ja to zelim? Pa mozda... :roll:[/quote]
Uh sto volim ove neodredjene... otju kakim-netju kakim :x
|
|
|
|
|
|
milosby Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Okt 2013 Poruke: 1
|
|
nadam se da ce neko procitati moje iskustvo od pre pargodina.
Nije lovacka prica.
Bio sam u semi sa jednom devojkom, samo kres. Jedno vece smo sedeli dva druga, ona i ja. Predlozili smo joj trojku na koju se neckala. Pristala je sa ta dva druga bez mene. U medjuvremenu dok su se zagrevali (preedigra) usao sam i ja u sobu nasta je ona napomenula da nece sa trojicom. Tamo vamo i ja sam se prikljucio.. Mogu va ispisati i detalje ali drugom prilikom ili na pm. Ja sam samo jednom zavrsio a ova dva druga po dva put. I to je bas trajalo. Kad sam je vozio kuci rekla je da nece vise to. Sutra dan je rekla da je bilo veoma dobro i da to zeli ponovo veceras...
|
_________________ zivi zivot punim plucima |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
|
|
|
bludnik081 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 13 Maj 2015 Poruke: 9
|
|
Isto bih vam ja preporučio da probate ....
|
|
|
|
|
|
swingerruza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Okt 2015 Poruke: 10
|
|
PiNkLaDy je napisao/la sledeće: | nisam probala,niti imam zelju da probam...jedan mi je sasvim dovoljan... |
Kako znaš da ti je jedan dovoljan,kada nisi probala sa dvojicom?
volonterka je napisao/la sledeće: | ne odbijaj ono sto nisi probala |
Bravo ti
DusicaNS021 je napisao/la sledeće: | Ne samo probala nego istinski uzivam u tome, njih dvojica su beskrajno nezni i kada pocnemo to traje satima. O osecaju ispunjenosti da i ne pricam |
Predivno,zar ne?
|
_________________ swingerruza |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|