Voditeljka "Australia's Next Top Model" napravila grešku koju će ona, i jedna finalistkinja pamtiti ceo život.
Čitav šou je bio besprekoran, ali je onda u finalnoj večeri nastao opšti haos. Voditeljka Sara Mardoč je prilikom proglašenja pobednice izgovorile ime Kelsi Martinovič (19).
Oduševljena devojka je umalo briznula u plač, izljubila se sa voditeljkom i drugom finalistkinjom Amandom Ver (18)... A onda je usledio "hladan tuš" i za Kelsi i Saru jer je neko voditeljki u bubicu vikao: "To je drugoplasirana, Amanda je pobednica"!
"Ovo se ne dešava... Ne mogu da verujem, jako mi je žao. Ne znam šta da kažem...uf! Pobednica je u stvari Amanda", izgovorila je na kraju voditeljka.
Devojke su prvo bile zbunjene, a onda je "lažna pobednica" voditeljku zagrlila jer "je to moglo svakome da se dogodi".
Prava pobednica je dobila ugovor sa modnom agencijom "Elite", nekoliko reklamnih kampanja, novi automobil, odmor u Njujorku i 20.000 dolara, dok je "pobednica na trenutak" dobila vikned u Njujorku i 25.000 dolara.
Voditeljka nije dobila nikakvu nagradu, iako bi možda trebalo jer je zbog njenog gafa ceo svet video finale i ne tako popularnog šoua.
(MONDO)
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Ovo sam vidio na TVu jutros koja zbunjavela
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
hahahahhaaha.. koje gashenje..
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
sigurno je od srca zagrlila...ccc...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Jadna cura. Koji je to šok morao biti i ne samo njen...
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma