:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Glumica koja je za ulogu stare Rouz u filmu Džejmsa Kamerona nominovana za Oskara preminula je u 101. godini.
Glorija Stjuart, rođena 1910, proslavila se ulogama u filmovima "B" produkcije tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka, pre nego što se "penzionisala". Glumi se vratila sredinom sedamdesetih, a u istoriju filma upisala se ulogom Rouz Doson, preživele bake sa broda Titanik.
Glorija je postala najstarija glumica nominovana za Oskara za sporednu ulogu, pošto je te 1998. imala 88 godina. Za ulogu mlade Rouz, Kejt Vinslet je nominovana za Oskara za glavnu žensku ulogu.
Njena ćerka Silvija Tompson saopštila je da je glumica preminula od raka pluća, ali da "nikada nije dozvolila da je bolest omete u svakodnevnom životu".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Rest in peace, bakice...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Baš tako. Počivaj u miru, gospođo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
nazivila se....ta...101 godina...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|