:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Avion poljske kompanije LOT na liniji Varšava-Čikago vratio se danas ubrzo po poletanju na varšavski aerodrom zbog tuče trećeg pilota i jednog od putnika.
"Pilot je odlučio da se vrati u Varšavu da izbaci jednog agresivnog putnika", kazao je poljskoj televiziji TVN24 portparol LOT-a Jacek Balcer.
Portparol je objasnio da je ubrzo po poletanju jedan Amerikanac u "biznis klasi" zahtevao da se u nju premesti i njegov sin koji, međutim, nije platio kartu za to.
Kada su stjuardese to odbile, počela je svađa i Amerikanac se "na kraju potukao sa trećim pilotom koji se tu odmarao na jednom od sedišta" kazao je Balcer.
Pošto je problematični putnik iskrcan, avion je ponovo krenuo za Čikago.
Za tuču u avionu se saznalo zahvaljujući jednom Poljaku koji je posmatrao čudnovati let LOT-ovog aviona na zapadu Poljske i obavestio medije.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
zato ja nisam htio bit pilot...ne volim se tuci po avionima...
i eto, ja da sam nekim slucajem bio pilot,
ja bi ovog problematicnog, bacio iz aviona...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Neke ljude ponekad zaista treba spustiti na zemlju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Dominick Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 16 Apr 2008 Poruke: 27

|
|
Dobro je prosao taj amer ja bih ga izbacio kroz prozor!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|