Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Sta mislite - koja je veca nogometna / fudbalska nacija: Brazil ili Argentina?
Ne samo trenutno nego kroz cijelu povijest / historiju...
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Mrs Bella jagode sa šlagom.
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
Ja sam glasala za argentinu.. Brazil je mozda pobjedio vise puta svijetsko prvenstvo, ali mislim da nogomet u Argentini vise 'zivi' medju naroda..
Svako misli Brazil velika nogometna nacija,, ali to je u procentima manja grupa nego u Argentini.
Hmm ne znam tesko je,, jer lici mi da je Brazil u zadnjih godina bolji ali et
Da cujemo ostali
Datum registracije: 27 Okt 2009 Poruke: 9
ja sam glasao za argentinu zato što po meni trenutno imaju bolje pojedince ali nisu mi kao tim
dalibor.v Početnik Domaćeg.de
Godine: 44
Datum registracije: 25 Jan 2010 Poruke: 19
I jedni i drugi...
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Dve najatraktivnije reprezentacije na svetu, za njih uvek navijam pored moje zemlje na velikim takmicenjima.
A ko je bolji?
Brazil!!!
Kako god da pogledash , Brazil je bolji, imaju vishe titula, igraju daleko atraktivnije, skoro uvek najboji igrac sveta je neki Brazilac.
Ronaldo, Ronaldinjo, Robinjo, Kaka... Uvek daju naj napadace na svetu.
Argentina igra pravi mushki fudbal, hoce da uvale i lakat i da krljaju, prljavi su. Konkretniji su, ali Brazil je bolji.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma