www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najbolje godine za zenu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 1:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka bude sada od 25-35 godina Mr. Green

lanam
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Okt 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

30-40...neka podpuna zrelost,jasni ciljevi,kontrola sebe

čekalica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 14 Nov 2007
Mesto: Zemun

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 18, 2007 7:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve su najbolje i prave,samo to treba svako da spozna u glavi

shine
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Okt 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 28, 2007 2:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da je uvek bolje za nas kad smo mladje. Tada se ne opterecujemo godinama. Ali nema tu jasne granice i konkretnog odgovora, mislim da je za svaku zenu to individualno. To je onda kada smo zadovoljne i srecne. Tada svaka zena ima nesto neodoljivo u sebi zbog cega je smatraju lepom.

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stariji kazu da su za ljubav najbolje tridesete godine! Mr. Green

nocas su zaspala!

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 22, 2008 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svake godine imaju svoje cari...
ali mislim da su najlepse od 23 do 35

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 24, 2008 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od jedno 20ak do 35 Wink

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

Lavlje Srce
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 16 Dec 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 26, 2008 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znate onu od severine:

Učinilo mi se da kažeš
Grudi su ti kao
rahatlokumi.
Polako tvoja ruka kreće
Mislim, Bože, ne'k radi
Što naumi.

A ti od prvoga minuta
Znaš da ovo vodi
Do kreveta,
A ja od prvoga minuta
Znam bit ćeš moj muž
Otac mog djeteta.

Na prvi pogled
Čini ti se sve će biti
Kao i obično.
A ja na prvi pogled znam
Izabrala sam odlično.

Shvati ovako, ili onako
Samo nemoj naopako.
To je k'o ljubav
Vrlo slično
Tridesete,
ništa neobično.

Da li sam ja skroz
Pameću skrenula
Kad sam ti tako nešto
Spomenula.
To su samo prvi znaci,
Prvi znaci da me sjete
Lete mi, lete
Tridesete.

Mr. Green Mr. Green

eh da sam znala da je ovako lepo imati tridesete....i kusur godine....imala bih oduvek Mr. Green ...sad da se ponovo rodim volela bih da se rodim odmah u tridesetim
Mr. Green

ali ozbiljno.........u tridesetim .....zena zna sta zeli....koga zeli...s kim zeli....koliko zeli....i kad zeli....sve je jasno i cisto....ne pada se vise na kule i gradove,na avione i kamione..... vrednuju se prave stvari koje ona u svojoj dusi zeli....Wink

Maki09
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 02, 2009 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim tridesete, one mi deluju da su onako taman Very Happy sa dvadeset si jos uvek nezrela, neiskusna, mnogo toga jos treba da se nauci,nerviras se oko svake gluposti itd... jedva cekam tridesete, da me prodje ovo ludilo Wink Very Happy

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 24, 2010 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sreća dolazi u 28-oj godini života!

Najzadovoljnije smo karijerom u 29-oj, a godini, vezom u 30-oj godini, a najbolji seks iskuse u 28-oj godini života!

Žene se osjećaju najbolje u 28-oj godini života. Nedavno britansko istraživanje pokazalo je kako potpuno zadovoljstvo izgledom i seksualnim životom nastupa netom prije 30-ih. U tom periodu posao, stalna primanja, kvalitetna veza i bliski krug prijatelja stvaraju harmoniju u životu. Sve sjeda na svoje mjesto! Već nakon trećeg desetljeća počinju se javljati nove brige. Prve sijede, starenje i neizbježne bore utječu na raspoloženje i samopouzdanje žena.

Dolazak u 20-e godine nekad se smatrao 'početkom kraja' za pripadnice ljepšeg spola. No vremena se mijenjaju! Danas čak i minimum odvojenog vremena može pomoći da se i dalje održi mladolik i atraktivan izgled.

Istraživanje koje je obuhvatilo žene u dobi od 25 do 65 godina pokazalo je sljedeće. Žene su najsretnije karijerom u 29-oj godini, vezom u 30-oj godini, dok je najbolji seks onaj u 28-oj godini života. Naravno, nije sve izgubljeno ni nakon 30-e godine. U 33-oj žene su najsretnije financijskom situacijom, a obiteljskim životom u 32-oj godini života.

Žene su svjesnije izgleda i starenja nego muškarci. Također su i skromnije po pitanju vlastitog izgleda. Većina pripadnica ljepšeg spola na ljestvici od 1 od 10 sebe su ocijenile osrednjom peticom. Treba spomenuti i važnost dobre frizure. Žene smatraju kosu svojim najboljim ukrasom, te misle kako ona pridonosi uspjehu na poslovnom i privatnom planu.

No,održavanje mladolikog izgleda i zavidne figure nije besplatno. Prosječna Britanka na preparativnu i dekorativnu kozmetiku prosječno potroši oko 600 funti godišnje, odnosno oko 50 funti mjesečno. Ukupno na 'beauty rutine' žene potroše oko 22 minute dnevno, tj. čak pet dana godišnje.

{Zena}

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 24, 2010 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Žene su najsretnije karijerom u 29-oj godini, vezom u 30-oj godini, dok je najbolji seks onaj u 28-oj godini života. Naravno, nije sve izgubljeno ni nakon 30-e godine. U 33-oj žene su najsretnije financijskom situacijom, a obiteljskim životom u 32-oj godini života.

Pa po tom istraživanju ispade da sam ja sa četrdeset i tri "mrtva" i toliko nezadovoljna da bi najbolje bilo da ne dišem, nikako. Shocked
Eh, ta britanska istraživanja. Wink
Lijepo kažem, svako je doba po sebi posebno, ali zaista. Čime sam mogla da budem zadovoljna, evo, recimo u toj 33-oj i na koji način kada nisam imala nikakvu materijalnu i financijsku sigurnost. Zato, deset godina poslije, ja sam srećna, zadovoljna, i vrlo mnogo energije imam, što će zbuniti one mlađe, koji smatraju da je žena u toj dobi stara, neprivlačna i gotovo nepodnošljivo dosadna i beživotna. Ove godine su mi pokazale tek pravu vrijednost života, naučile me mnogo i pokazale da još mogu mnogo...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Najbolje godine za zenu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon