:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Neka bude sada od 25-35 godina
|
|
|
|
|
|
lanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 31
|
|
30-40...neka podpuna zrelost,jasni ciljevi,kontrola sebe
|
|
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Sve su najbolje i prave,samo to treba svako da spozna u glavi
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
shine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59
|
|
Naravno da je uvek bolje za nas kad smo mladje. Tada se ne opterecujemo godinama. Ali nema tu jasne granice i konkretnog odgovora, mislim da je za svaku zenu to individualno. To je onda kada smo zadovoljne i srecne. Tada svaka zena ima nesto neodoljivo u sebi zbog cega je smatraju lepom.
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Stariji kazu da su za ljubav najbolje tridesete godine!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
svake godine imaju svoje cari...
ali mislim da su najlepse od 23 do 35
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Od jedno 20ak do 35
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
znate onu od severine:
Učinilo mi se da kažeš
Grudi su ti kao
rahatlokumi.
Polako tvoja ruka kreće
Mislim, Bože, ne'k radi
Što naumi.
A ti od prvoga minuta
Znaš da ovo vodi
Do kreveta,
A ja od prvoga minuta
Znam bit ćeš moj muž
Otac mog djeteta.
Na prvi pogled
Čini ti se sve će biti
Kao i obično.
A ja na prvi pogled znam
Izabrala sam odlično.
Shvati ovako, ili onako
Samo nemoj naopako.
To je k'o ljubav
Vrlo slično
Tridesete,
ništa neobično.
Da li sam ja skroz
Pameću skrenula
Kad sam ti tako nešto
Spomenula.
To su samo prvi znaci,
Prvi znaci da me sjete
Lete mi, lete
Tridesete.
eh da sam znala da je ovako lepo imati tridesete....i kusur godine....imala bih oduvek ...sad da se ponovo rodim volela bih da se rodim odmah u tridesetim
ali ozbiljno.........u tridesetim .....zena zna sta zeli....koga zeli...s kim zeli....koliko zeli....i kad zeli....sve je jasno i cisto....ne pada se vise na kule i gradove,na avione i kamione..... vrednuju se prave stvari koje ona u svojoj dusi zeli....
|
|
|
|
|
|
Maki09 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266
|
|
ja mislim tridesete, one mi deluju da su onako taman sa dvadeset si jos uvek nezrela, neiskusna, mnogo toga jos treba da se nauci,nerviras se oko svake gluposti itd... jedva cekam tridesete, da me prodje ovo ludilo
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Sreća dolazi u 28-oj godini života!
Najzadovoljnije smo karijerom u 29-oj, a godini, vezom u 30-oj godini, a najbolji seks iskuse u 28-oj godini života!
Žene se osjećaju najbolje u 28-oj godini života. Nedavno britansko istraživanje pokazalo je kako potpuno zadovoljstvo izgledom i seksualnim životom nastupa netom prije 30-ih. U tom periodu posao, stalna primanja, kvalitetna veza i bliski krug prijatelja stvaraju harmoniju u životu. Sve sjeda na svoje mjesto! Već nakon trećeg desetljeća počinju se javljati nove brige. Prve sijede, starenje i neizbježne bore utječu na raspoloženje i samopouzdanje žena.
Dolazak u 20-e godine nekad se smatrao 'početkom kraja' za pripadnice ljepšeg spola. No vremena se mijenjaju! Danas čak i minimum odvojenog vremena može pomoći da se i dalje održi mladolik i atraktivan izgled.
Istraživanje koje je obuhvatilo žene u dobi od 25 do 65 godina pokazalo je sljedeće. Žene su najsretnije karijerom u 29-oj godini, vezom u 30-oj godini, dok je najbolji seks onaj u 28-oj godini života. Naravno, nije sve izgubljeno ni nakon 30-e godine. U 33-oj žene su najsretnije financijskom situacijom, a obiteljskim životom u 32-oj godini života.
Žene su svjesnije izgleda i starenja nego muškarci. Također su i skromnije po pitanju vlastitog izgleda. Većina pripadnica ljepšeg spola na ljestvici od 1 od 10 sebe su ocijenile osrednjom peticom. Treba spomenuti i važnost dobre frizure. Žene smatraju kosu svojim najboljim ukrasom, te misle kako ona pridonosi uspjehu na poslovnom i privatnom planu.
No,održavanje mladolikog izgleda i zavidne figure nije besplatno. Prosječna Britanka na preparativnu i dekorativnu kozmetiku prosječno potroši oko 600 funti godišnje, odnosno oko 50 funti mjesečno. Ukupno na 'beauty rutine' žene potroše oko 22 minute dnevno, tj. čak pet dana godišnje.
{Zena}
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Citat: | Žene su najsretnije karijerom u 29-oj godini, vezom u 30-oj godini, dok je najbolji seks onaj u 28-oj godini života. Naravno, nije sve izgubljeno ni nakon 30-e godine. U 33-oj žene su najsretnije financijskom situacijom, a obiteljskim životom u 32-oj godini života. |
Pa po tom istraživanju ispade da sam ja sa četrdeset i tri "mrtva" i toliko nezadovoljna da bi najbolje bilo da ne dišem, nikako.
Eh, ta britanska istraživanja.
Lijepo kažem, svako je doba po sebi posebno, ali zaista. Čime sam mogla da budem zadovoljna, evo, recimo u toj 33-oj i na koji način kada nisam imala nikakvu materijalnu i financijsku sigurnost. Zato, deset godina poslije, ja sam srećna, zadovoljna, i vrlo mnogo energije imam, što će zbuniti one mlađe, koji smatraju da je žena u toj dobi stara, neprivlačna i gotovo nepodnošljivo dosadna i beživotna. Ove godine su mi pokazale tek pravu vrijednost života, naučile me mnogo i pokazale da još mogu mnogo...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|