www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dragi, počinje mi serija
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sto nemati kad mozes imati? ni zbrzani sex nije za bacanje...makar onaj koji sam ja do sada imala nije bio...cak naprotiv Cool

i, verujte mi na rec, svasta se zanimljivo moze desiti cak i za vreme reklama...ih! ima tu vremena za zongliranje koliko ti dusa iste...pogotovo ako ste sposobni dobro da se organizujete Mr. Green

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka čast kad devojke mogu na brzaka i bez frke, maženja, zagrljaja za i sl.
Sve što pruža zadovoljstvo zahteva vreme ...

ako počinje neka tekma na tv neka devojka bolje zaboravi na to Cool

P.S. Mi u principu ne volimo da prekidamo gledanje španskih serija,
kao što ne volimo da nam se prekida liga šampiona ili nedaj bože prvenstvo evrope ili sveta ... Very Happy

Poslednja prepravka: BulatCar datum Sre Sep 10, 2008 7:12 pm; ukupno izmenjena 1 put

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik je napisao/la sledeće:
A koliko to ima onda izuzetaka???

Dovoljno Mr. Green

Ako mi se baš gleda neka serija, skinem je sa neta i pogledam kad sam sama da mi niko ne smeta Wink

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 14, 2008 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmm... onda ispada da studija nije reprezentativna, sudeci po dosadashnjim upisima. Mada sam se ponadao vishe mushkima da odgovore. No, idemo dalje. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 15, 2008 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba je napisao/la sledeće:
Hmmm... onda ispada da studija nije reprezentativna, sudeci po dosadashnjim upisima. Mada sam se ponadao vishe mushkima da odgovore. No, idemo dalje. Smile

ili smo toliko različite kulture, pa da "naše" djevojke to ne rade, sem nekih, ili je studija izmišljena... nešto jeste...

Ne kontam stvarno, kako to da kad se tako nešto javi ovdje, sve i jedna (dobro, možda jedna i ne) kaže da je to nestvarno, da svaka želi da se "mazi, pazi, milki, ljubi i da uživa u svakom trenutku i svakom sekundu pa koliko god da traje". fakat, ili izmišljaju ili mi sami sebe lažemo...

e pa sad, sad če grmlje i kamenje na Konjanika Wink

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 15, 2008 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja tv ne gledam,tako da to mene ne brine,a cura mi obicno dolazi u vreme kad nema serija,a i ako to radimo,onda se tv gasi i nijedno ni drugo ne razmisljamo o tv serijama i uopste,samo o nama dvojma,tako da ja sa tim nemam problema i nikad nisam ni imao Very Happy

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 16, 2008 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

TV Serije? Sta je to? Laughing

Nasli su zemlju gde ce da ispituju takve stvari. Rolling Eyes

Totalno slabo se gleda TV u nasoj kuci. A da nesto bas naleti da se gleda, uvek se moze prekinuti pa vratiti nazad bez ikakve zurbe. Very Happy

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

ramar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 23, 2010 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Brate moj, hvala ti za ovu temu! Cekam godinama da to neko pokrene... u mom slucaju to nije neka tamo obicna serija...ne. vec najljigavija,manipulatorska prevara koja sluzi da unisti mladost devojcicama i unakazi zivot zenama - Sex i grad. Kad mi moja draga kaze "e sad ce Sex i grad!" ja kazem "e sad sam ja otisao"...hvala na temi jos jednom...ovo mi je trebalo.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 28, 2010 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam ja svasta napisati na ovu temu...al necu...
to kod mene nema prolaza...na mom tv - u se gleda ono sto ja kazem,
da se gleda...il ona moze da ide kuci svojoj, pa nek gleda serije...
i nek se seksa sama sa sobom na brzaka...

i kako to bas da se seksate kad je njena omiljena serija na tv-u... Question
i kome normalnom se vise gleda tv - nego sto mu se seksa... Question
ne znam sta bih vam rekao...ali bih volio da vidim tu curu,
koja bi se uspjela izvuci na takav, jeftin trik...
nismo svi isti...i to je stvarno predobro...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Dragi, počinje mi serija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon