:: |
Autor |
Poruka |
Kele **one and only**
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
|
|
bio sam prevaren ... vise puta ...
I sto pre shvatis da je u prirodi zene da bude ''verna'' iskljucivo u lakat ... lakse ces preboleti svaku sledecu ...
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
jesam i necu da se pravim smeker, nije mi dugo bilo dobro..najgore kod te situacije sto ne znas sta da radis...samo boli i traje
|
|
|
|
|
|
Pablo26 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Okt 2011 Poruke: 101 Mesto: Subotica
|
|
Jesam nazalost, razocarao sam se i krenuo dalje
|
|
|
|
|
|
Dreamy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2011 Poruke: 14
|
|
ja sam rodjen da me se vara... a kako preboljavam to, e pa to samo ja znam a zivot ide dalje, neee...
|
_________________ trenutak srece nije nesto maleno, on i postoji samo u kratkim trenucima!!! |
|
|
|
|
Lovac8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Apr 2012 Poruke: 19
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | DA li ste bili prevareni i kako ste to preboleli?A i kako obicno preboljevate raskide
Ovo pitanje mi se cesto mota po glavi samo sto nisam znao kako da ga postavim dok nisam video da ta tema postoji u zenskom odelu.PA me interesuje kako je to kod vas(nas)muskaracca.Koliko nas to pogadja i utice na nas.
JA sam do sada bio par puta prevaren i cak sam 1 devojku uhvatio u prevari.Al tad nista nisam ucinio.Samo sam produszio dalje ko da nista nisam vido.Sto se tice preboljevanja sve lakse to podnosim dok sam ranije hteo da crknem i totalno sam se povlacio u sebe.sada pustim dan 2 zeljka bebeka istresem se i nastavim dalje.Dakle da cuejm vas i vasa iskustva.... | bio sam, podnio sam muski i to je to, nema cmoljenja, sve je to zivot
|
|
|
|
|
|
mlađan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2012 Poruke: 3
|
|
Mene je prevarila jedna devojka, barem koliko ja znam... a preboleo sam to vremenom, jer vreme leči sve... dobro ne baš sve...
|
|
|
|
|
|
FilipFilippo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Maj 2011 Poruke: 10
|
|
Postenije je da kaze da se zaljubila u drugog i ode, nego da vara
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|