:: |
Autor |
Poruka |
tabakva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 13 Mesto: Valjevo
|
|
[quote="the_cica"] VipJana je napisao/la sledeće: | Meni vise prija samoca,imam slobodu da radim,krecem se gde hocu,zivim slobodnim zivotom...a ne obaveza tipa-gde si bila,sta si radila,nemoj ovo,nemoj ono...
to je nesto sto me najvise nervira u vezi..
quote]
Pa tako nesto ne bi trebalo da postoji u jednoj zdravoj vezi.....
Bolje je onda biti sam,ako te guse takve `granice`....Ja licno ne pristajem ni na kakve zabrane. 8) |
Prepisao bih njen odgovor, samo se nadam da necu dobiti keca za prepisivanje....
|
_________________ Sta reći... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Svakako da je bolje biti u vezi, nego biti usamljen i sam, i to ću uvijek reći i podvući. Ali ne po svaku cijenu. Nikada nismo toliko očajno sami da bi radi očaja ulazili u veze koje nam ne odgovaraju ili koje nam kidaju emocije ili živce, a mi to trpimo, jer...zaboga...imamo vezu!!! Sve u svoje vrijeme; vi u jednoj normalnoj vezi uvijek možete imati koji trenutak vlastitog mira i usamljenost ako vam je već do nje toliko stalo. Upuštati se u bilo kakvu vezu radi toga da nismo sami, i nije veza, već bijeg od stvarnosti i slabost u određenom trenutku. Neka, hvala, kako rekoh, nisam toliko očajna u svojoj usamljenosti da bih je zamijenila očajnom vezom.
Ali, ako već imam lijepu, normalnu vezu, ne vidim radi čega bih je napustila da odem u samoću.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Bolje je biti sam nego u nekvalitetnoj vezi, isto kao sto je bolje biti u kvalitetnoj vezi nego sam
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Наравно да јесте. Што "рече" мој потпис једном(тј. Мика Антић) - "И кад сам сам, нисам сам, јер имам себе уз себе. Зато презирем оне који то не схватају, целога свог живота, па кад са собом у друштву на крају виде смрт, они урлају од самоће."
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Bolje je biti sam neg po svaku cijenu bit sa nekim. Zasto muciti sebe samo da bi se reklo da ste zauzeti? Ne isplati se.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|