:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Situacija je sledeca:
Vasa zena je na porodjaju,dolazi do komplikacija i doktori mogu da spasu ili zenu ili bebu! Na vama je da odlucite koga ce da spasu....?! Koja bi vasa odluka bila i ZASTO? Znaci ILI zena ILI beba???
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
uhhhhhhh
tesko pitanje...i ne verujem da mogu da dam odgovor...
po nekom mozda glupom razmisljanju...ZENA...jer bi u svakom slucaju mogla da mi rodi dete,verovatno...to je jeziv trenutak...ako se nekom desi nesto ovako...i tesko je dati REALAN odgovor...jer dok ne dodjes sam u tu situaciju...nisi n svestan sta bi rekao...ili uradio...zbunjen sam...i sta reci ,osim ne pozeleti tako nesto nikome...nikada...
|
|
|
|
|
|
igor-norge Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 12 Okt 2004 Poruke: 3 Mesto: Norway
|
|
Verovatno zenu mada je vrlo tesko odgovoriti,ima tu dosta stvari koje su od presudnog znacaja i koje uticu na odluku,kako stvari stoje sada ZENU .
|
|
|
|
|
|
SoulofDragon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 39
|
|
Ne bih znao sta odluciti. kao sto jevec receno sve dok se nesto takvo ne dozivi tesko je odluciti i nadajmo se da nikome se ne desi.
|
_________________ Like a soul without mind, in the body without heart, i'm missing every part.
TUNING? STYLE OF LIFE!!!!!!!
NoS?? Ne, havla. Ostavljam ga onome kome je potrban. NoS?? No grazie lo lascio a chi ne ha bisogno. |
|
|
|
|
mali slatki Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 262 Mesto: Ljubljana
|
|
zena jer as njom bi mogao da postavim temelje za novu bebu a sa bebom nebi mogao postaviti temelje za novu ženu (ali medicina je čudo tako da bi ako rade u pravom redosledu mogli da spase oboje)
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Nije lako odgovoriti ovo pitanje po mome treba biti u toj situaciji da bih mogao da se odlucim ko sme da zivi dalje i ko nesme.posto se odgovor ocekuje evo ga .
Evo ovako .........ja bih spasio zenu kao prvo ako je sigurno da postoji mogucnost da rodi drugu bebu .
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Veoma tuzna situacija!!
Hmm, ipak mislim da bi se odlucio za zenu, kao sto rekose i drugi, sa zenom mogu i ponovo da napravim bebu. A ako bebu sacuvam, cu zenu da izgubim, koju volim... Ova tema je bas bedak!
Svakako bi me to ubilo u pojam.... a ne samo mene, jer zena da prezivi a beba da umre, nju bi to jelo sigurno mesecima i nebi mogla mirno da spava. Vi ste do sada samo gledali iz vaseg ugla, a opet je zeni najteze ako ona ostane ziva a mora da trpi bol koji oseca zbog gubitka bebe. Jeste da vreme leci sve rane i da ce se druga beba roditi, ali ovako nesto ostaje uvek rana na dusi i srcu....
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
Kako god odlucis - gubis. Sad - gdje gubis vise - to isto nije laka odluka. Ne daj boze nikome
|
|
|
|
|
|
shanjer Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 1111 Mesto: NOVI SAD
|
|
Imam jednog poznanika koji je bio u toj situaciji i nije mogao da bira .... izgubio je svoju ljubav zenu a bebu je dobio ..... devojcicu
IZVINI ! nemogu vise pisati jako je tuzno ! odoh na neku veseliju temu IZVINI !
|
_________________ ...S...H...A...N...j...E...R
Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica |
|
|
|
|
malimravak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 19 Dec 2005 Poruke: 210 Mesto: Split
|
|
Svakako zenu.Sa kojom bih mogao opet imati bebu...
|
_________________ Ovo je mali korak za čovjeka
ali veliki za čovječuljka! |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Jugovic je napisao/la sledeće: | Veoma tuzna situacija!!
Hmm, ipak mislim da bi se odlucio za zenu, kao sto rekose i drugi, sa zenom mogu i ponovo da napravim bebu. A ako bebu sacuvam, cu zenu da izgubim, koju volim... Ova tema je bas bedak!
Svakako bi me to ubilo u pojam.... a ne samo mene, jer zena da prezivi a beba da umre, nju bi to jelo sigurno mesecima i nebi mogla mirno da spava. Vi ste do sada samo gledali iz vaseg ugla, a opet je zeni najteze ako ona ostane ziva a mora da trpi bol koji oseca zbog gubitka bebe. Jeste da vreme leci sve rane i da ce se druga beba roditi, ali ovako nesto ostaje uvek rana na dusi i srcu.... |
U potpunosti tačno. Ipak, drugačije mi, muškarci, gledamo na decu a drugačije žene, tj. majke. U svakom slučaju, i ja bih se odlučio za ženu.
|
|
|
wd400 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 53 Mesto: DOLOVO
|
|
DAje tesko pitanje tesko je ali ipak bi odabrao zenu jer jer ce ipak biti jos porodzaja (nadamo se bez komplikacija)
|
_________________ Malena mi je u srcu a drugi je ljubi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|