:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
igramo se povjerenja sve dok me jedanput ne zezne a onda sam opreznija.... sve se to otkrije kad tad, ne treba se previse truditi,istina ce doci sama od sebe
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Nemam nameru da je proveravam niti cu to ikada da radim .. dok joj verujem, verujem ..cim postoje neke sumnje popricacu o tom s njom .. ako se sumnje i dalje posle toga nastave .. adios amigo
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
*kissy* je napisao/la sledeće: | igramo se povjerenja sve dok me jedanput ne zezne a onda sam opreznija.... sve se to otkrije kad tad, ne treba se previse truditi,istina ce doci sama od sebe |
slazem se sa ovim potpuno jer desilo se i meni nekoliko puta da sam mislio da nema nacina da ona nesto sazna ali istina je nakon toga dosla sama od sebe!!!
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nema potrebe da ga proveravam..Kad tad će se saznati istina..
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ma ne, on nekad uzme moj telefon, otkuca poruke nasim prijateljima. Ako sam ja za volanom onda se i javi na telefon. Ja njegov manje diram jer zaista nema nista zanimljivo...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Svog partnera nikada ne provjeravam, sve što ima reći, kaže i sam, slagala se ja sa tim ili ne, među nama ipak je veliko povjerenje i duge godine, koje bi malo ko mogao da održi na način na koji mi to radimo. On je čovjek koji iznad svega mrzi laž bilo kakvu i bilo čiju, niti je koristi i iskren je, mada katkad i to zna da zaboli. Nemam potrebe provjeravati gdje je i šta radi, imam taj filing i uvijek znam da je rekao istinu. Naš je odnos specifičan iz mnogo razloga.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Povjerenje je ključ uspjeha, ali dogodilo mi se da sam ga počela gubiti zbog nekih stvari, točnije, osjećala sam da moj dragi nije samo moj, no, nisam imala dokaze i počela sam ga provjeravati... Naglašavam da sam ga prije toga pitala da l' je i koliko iskren, rekla sam mu što me muči, a on meni da umišljam i da nisam normalna... Pogodila sam njegove dvije lozinke za SVE, gotovo nevjerojatno , i oslobodila detektiva u sebi (istraživanje, kopiranje, uspoređivanje, zaključivanje... ). Naravno, sumnjala sam s razlogom, dragi mi je lagao da me voli, a varao me s njih nekoliko...
I drago mi je da sam to napravila, da me osjećaj nikad nije prevario...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|