:: |
Autor |
Poruka |
Wizard Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa

|
|
Ako UEFA dozvoli Liverpulu nastup u Ligi šampiona - i splitski Hajduk postaje naš potencijalni protivnik u 2. kolu kvalifikacija!
Počelo je da se „kuva” u Nionu (sedištu takmičarske komisije UEFA) po pitanju eventualnog učestvovanja Liverpula u Ligi šampiona u sezoni 2005/06! Engleska fudbalska federacija je istina definitivno potvrdila da nema nameru da Evertonu (koji je osvojio 4. mesto u nacionalnom prvenstvu) uskrati pravo da igra kvalifikacije za Ligu šampiona ali...čuju se nagoveštaji iz UEFA da bi Liverpulu, kao 5. engleskom predstavniku i zvaničnom osvajaču Lige šampiona (što bi bio presedan, tj. kršenje pravilnika UEFA!) IPAK moglo biti omogućeno da brani trofej! Kako bi se eventualno učestovanje Liverpula (koji bi kao branilac trofeja bio direktno plasiran u grupe, dakle ne bi morao da igra kvalifikacije!) odrazilo na „izgled” sva 3 kola kvalifikacija? To je ono što posebno interesuje pristalice Partizana, pa zato evo objašnjenja:
NAPOMENE:
- malim slovima su ispisana imena ekipa koje nisu još uvek i teoretski obezbedile učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona u sezoni 2005/06
- pretpostavka je da se svi nosioci iz 1. kola plasiraju u 2., odnosno svi nosioci iz 2. plasiraju u 3. kolo kvalifikacija
Ukoliko Liverpul dobije „zeleno svetlo” od UEFA, onda bi tom slučaju prvaci Rumunije i Slovačke morali da startuju već u 1. kolu kvalifikacija! U ovom kolu bi dakle, umesto 22 ekipe, startovala ukupno 24 tima i to:
Tabela 1
Kada je u pitanju 2. kolo kvalifikacija, „pogođena” bi bila poljska Visla koja bi već u ovom 2. kolu morala da startuje u kvalifikacijama! A to bi imalo za „reperkusiju” da bi splitski Hajduk (!) „iskliznuo” iz šešira nosilaca u 2. kolu, TJ. POSTAO BI I ON NAŠ POTENCIJALNI PROTIVNIK U 2. KOLU! Uostalom pogledajte:
Tabela 2
Eventualno učestvovanje Liverpula u Ligi šampiona uticalo bi naposletku čak i na „izgled” 3. kola kvalifikacija! Naime, turski šampion Fenerbahče bi morao da igra ovo poslednje kolo kvalifikacija:
Tabela 3
Da bi sve ovo bilo ovako kako sam opisao - u to se možete uveriti i ako odete na sledeći link UEFA:
http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=1/newsId=268457.html
Samo u tabeli kod „TH” (Titel-Holder = osvajač trofeja) ubacite ime Liverpula i...videćete i sami...
Nadamo se da će „pitanje Liverpula” podhitno biti stavljeno „ad akta” (na ovaj, ili onaj način), tj. da nećemo još dugo biti u nedoumici.
|
|
|
|
|
 |
esljani Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 11

|
|
pa ima da iz pojedemo sve. U sastavu Kralj, Rnic, EME, Saveljic, Mirkovic, brnovic, Tomic, Vukcevic, Trajkovic, Milosevic i Odita
Hvala ti, hvala ti crno bela ljubavi
pevaju ti grobari, tvoji verni sinovi
|
|
|
|
|
 |
esljani Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 11

|
|
hajduk nam nije ni do kolena, a u trecem krugu ocekujem da dobijemo nekogiz engleske, moze i lpool
|
|
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
joj kad je ta utakmica...pa ja i moj covjek cemo se pobit kad budemo gledali...on grobar a ja torcida....ludnica...kad je to WIZ????
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
Wizard Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa

|
|
zilika je napisao/la sledeće: | joj kad je ta utakmica...pa ja i moj covjek cemo se pobit kad budemo gledali...on grobar a ja torcida....ludnica...kad je to WIZ???? |
ma Zili to ce mozda da bude...sve zavisi od Liverpola...da li ide u Ligu Sampiona sledece godine
|
|
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
ijao..ja mislila to sigurno, bas se obradovala da cu mu vadit mast....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
Arucard Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 1

|
|
Ma to je glupost. Ne dat ljudima da pošteno brane titulu.
Uefa je sama kriva jer je tako odlucila.
Nesto slicno se dogodilo i Sportingu u finalu kupa Uefa.
Pravilo je da se igra na neutralnom terenu koji se odabre ranije. Nisu imali srece.
|
|
|
|
|
 |
bitanga no1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Jun 2005 Poruke: 4

|
|
PFC forever
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|