www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne volim te vise..
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto ne bih mogla...rekla sam to vise puta Sad

Vranjanka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 05 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekla sam to jednome,jer je stvarno bio dosadan & rekla sam mu u lice da je dosadan. *ebiga..ustao je i otiso..i nikad vise nisam ni cula za njega...Mozda je i on naucio da to devojkama ne pase kad je takav..mozda se i on promenio zbog toga..ko zna..

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 19, 2010 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desi se da u vezi jednostavno "ne volimo vise"...Trpiti ne treba, ali iskreno, koliko bi ja bila jaka to da kazem - ne znam. Dal bi mogla to nekome u lice da kazem, pogotovo ako taj neko mene jos voli, ali sa druge strane, da budem sa njim zato sto me voli....ne znam, stvarno tesko pitanje za mene.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 19, 2010 11:48 pm    Naslov poruke: Re: Ne volim te vise.. Na vrh strane Na dno strane

SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće:
Da li bi ste mogli nekome to da kažete? Da li ste to ikada rekli? Ako ste rekli, da li ste lagali? Da li ste samo hteli da na grub način sprečite još veću grešku (jer nekoga volite više), ili ste stvarno tako osećali? Da li je ta ljubav umirala lagano, ili je neki događaj (nova ljubav, neoprostiva greška partnera...) odjednom prelomio to osećanje i izbrisao ga za tren? Pričajte malo... Laughing

Kažeš, pričajte malo. Pa, bojim se da moja priča ne bi tako lako stala, no počet ću je, pa dokle doguram, ili dokle me prsti ne zabole. S obzirom na godine, sve sam ovo doživjela, sve prošla i sada sa nekom tihom sjetom, pa čak i smiješkom čitam ovu temu i prisjećam se nekih, skoro zaboravljenih, tada teških trenutaka.
Da li bih to nekome mogla da kažem? Da, kao što sam i onda, tako bih i sada mogla reći."Ne volim te", onome koga zaista ne volim. To i nije tako teško, vjerujte, vrlo je važno biti načisto sa sobom i svojim emocijama i tada vas ništa ne obavezuje i ne tjera da lažete; naprosto kažete istinu, jer tako je najbolje. Naravno, samo pod uslovom da se takva istina od vas i traži. Ako se ne traži, onda je bolje je ne izgovoriti, ne zaboravite da istina gotovo uvijek bespoštedno zaboli.
Da li sam lagala da nekog ne volim, a u stvari ga voljala? Da, i to sam učinila, bio je to jedini način da svako ode svojim putem, ali sebi to nisam oprostila ni danas, kao što nisam ni isti onaj onaj tren kada sam izgovorila te riječi. I nikada ga više nisam vidjela živog, da bih imala priliku mu reći kako je to tada bila jedna bezočna, dobro smišljena laž. Ali, to sam tada učinila, jer sam mislila da drugog izbora nemam. Imala sam, dakako da sam imala, sada kad iz ove sadašnjosti posmatram sve. I kamo sreće da je ta ljubav i umrla tada kada sam izgovorila te riječi, na žalost...ostala je i ta je laž trovala mi život mnogo, mnogo godina. I zato, ako nekoga volite, iskreno, jako, nemojte izreći tu laž, pa ni na kraju, ni na rastanku... ma kako vam bilo poslije, ostanite čisti u toj ljubavi i nosite je u duši, bićete plemenitiji i mirniji u svojoj istini.

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 20 Jul 2010
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 9:16 pm    Naslov poruke: Re: Ne volim te vise.. Na vrh strane Na dno strane

SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće:
Da li bi ste mogli nekome to da kažete? Da li ste to ikada rekli? Ako ste rekli, da li ste lagali? Da li ste samo hteli da na grub način sprečite još veću grešku (jer nekoga volite više), ili ste stvarno tako osećali? Da li je ta ljubav umirala lagano, ili je neki događaj (nova ljubav, neoprostiva greška partnera...) odjednom prelomio to osećanje i izbrisao ga za tren? Pričajte malo... Laughing

Jesam jer kažem iskreno sve što mislim. Nisam za neka zavlačenja nego uvek kažem šta osećam. Možda je bolje da i druga strana zna na čemu je a ne da se posle danima pita "šta joj bi?" Shocked

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 08, 2010 3:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cuo sam ja to sto puta... Very Happy nekad i u jednom danu...ali nesto joj se ne ide...od mene.
ja kad se razilazim sa ljudima, ne koristim taj termin, ne volim te...
posto sam rijetko kojoj i rekao da je volim...ljubav nije rec, nego osjecaj...zato se to ne govori...
nego se pokazuje...tako jednostavno pokazem nekome da je kraj...nema vise...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 02, 2010 2:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad ona kaže "Ne volim te više"...

"Ne volim te više" sigurno je jedna od najgorih rečenica koju muškarac može da čuje, naročito ako dođe kao grom iz vedra neba, u vezi za koju ste mislili da je dobra.

Ne vičete jedno na drugo, ne svađate se, sve deluje fino, a onda se ispostavi da vas ona više ne voli. "Odljubila se", kaže, a vi ostanete u čudu. Zašto se to dešava? Kako je moguće da vas više ne voli? Da li ste mogli nešto da uradite da do toga ne dođe, pitate se...

Portal AskMen donosi nekoliko najčešćih razloga zbog koji se devojke "odljubljuju":

Ne voli vas više jer joj je dosadno

Jedan od najčešćih uzroka nestanka ljubavi je dosada. Kada ste u dugoj vezi, lako je skliznuti u kolotečinu koja je "sigurna" i - dosadna. Ako još i živite zajedno, počnete partnerku da uzimate zdravo za gotovo, a dani postaju sve više nalik jedan drugom. Probudite se ujutru, popijete brzinsku kafu, odete na pasao, oboje dođete kući umorni, ručate ili večerate i onda vas iskonski neprijatelj emotivnih veza, televizor, uljuljka u san. U takvom razvoju dnevnih događaja nema ništa loše, ako se to dešava s vremena na vreme.

Sa druge strane, kad devojka počne sa setom da se priseća prvih dana veze kad vam ništa nije bilo teško i kad ste svake večeri imali hiljadu i jedan predlog za dobar provod, a suočava se sa rutinom, kraj je na vidiku.

Da biste predupredili ovaj scenario, iznenadite je s vremena na vreme. Rezervišite sto u vašem omiljenom restoranu, sačekajte je posle posla da biste se zajedno prošetali do kuće... Ljubite se kao kad ste bili klinci, na ćošku, u ulazu, kao da se nikada više nećete ljubiti u životu... a seks će te večeri sigurno biti sjajan kao u dobra stara vremena. Toliko da ćete oboje utonuti u san misleći jedno na drugo, pa će i sutrašnji dan biti dobar i sunčan, a ona će jedva čekati da dođe kući s posla i baci vam se u zagrljaj.

Ne voli vas više jer je zanemarujete

Možda ste sigurni da vašoj devojci ili supruzi jasno stavljate do znanja da je volite i da vam je odnos sa njom najvažniji na svetu, ali to ne znači da ste u pravu. Devojke odrastajući "pokupe" čudnu naviku da skupljaju u sebi sitnice koje ih nerviraju, umesto da lepo kažu kad im nešto nije po volji.

To muškarce dovodi na klizav teren, ali nema vam druge. Morate se potruditi da izađete u susret njenim željama čak i kada ih ona nije jasno artikulisala. Da, komplikovano je, i neće vam biti lako, ali i ona se sigurno susreće sa morem vaših nerealnih očekivanja i detinjastih "bubica" zar ne? Dakle, kad mislite da radite sve što treba da bi ona bila srećna - potrudite se još malo.

Ne voli vas više jer je upoznala drugog

Razlozi zbog kojih žene prestaju da vole mogu biti prilično iracionalni, ali kad je o ovome reč, stvar je jasna. Ne možete učiniti ništa. Raziđite se civilizovano, koliko god vam bilo teško - prebolećete.

Ne voli vas više jer ste se oboje promenili

Svi se mi menjamo vremenom. Možda su vaši ciljevi postali sušta suprotnost onome što ste nekada želeli. Možda više ne može da vas prepozna... Ili se ona promenila, i ne sanja više o karijeri, već želi bebu, a vi biste baš da dogurate do mesta direktora u sledeće dve godine i ne razumete zašto ona to vidi kao problem kad je do juče i sama sanjala o tome?

Kada se to desi, razgovor može da pomogne. Ali pravi razgovor, bez muljanja i prećutkivanja, bez teških reči i uzajamnih optužbi. Saslušajte šta ona ima da vam kaže, podelite i vi sa njom svoje viđenje budućnosti. Možda se nađete negde na sredini, tako da ponovo oboje budete srećni... Ako ne "upali", bar ćete se rastati mirno, bez gorčine.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ne volim te vise.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon