:: |
Autor |
Poruka |
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Mislim sta tebi reci sem =D> :kapa: Ali ja sam znala da si ti pametnica pa nisam nista drugo ni ocekivala srce pametno (p.s ja moram tebe tako pametnog da usvojim) |
Hvala, hvala koleginice. p.s. Pristajem istog momenta, samo da zavrsimo papirologiju i tvoj sam
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Ne mislim da su glupe, nego su prilike takve. Znam za jedan slučaj. Događa se da ako je žena više godina u braku i ako je u nekim godinama, i svih tih godina da nije radila na svojoj samostalnosti. Upravo izlazak iz braka značio bi joj da se nađe u neprilici. Jer treba naći posao, treba znati osamostaliti se i prihvatiti novih prilika. Ovako radije trpe radi neke smiješne sigurnosti. To nije pametno rješenje, ali valjda zanju šta rade.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
joki_carica Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world
|
|
Kako znaju.... ma nemaju one pojma!!!
Da znaju, odavno bi otishle....
ja te zene mogu samo da zalim... i to je sve!
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
Zene koje trpe takve stvari se prvenstveno plase promena.... Osudjujem ih jer ne mogu da se izbore za svoja prava, nemaju svoje ja! Nikome ne mogu biti primer,a kamoli deci! Ne zele istini da pogledaju u oci i kazu :" Alo, pa ja zasluzujem bolje!" Ne one misle da je to sve sto mogu da dobiju! I neka to im i treba, jer samo to zasluzuju kada ne znaju za bolje!
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
e takve zene stvarno ne mogu da razumem...pa ne mogu da verujem da neko moze da dozvoli da od njega prave budalu...za mene to stvarno nije normalno...ja takve osobe ne mogu da postujem...imam jednu takvu,to je moja kuma koja isto dozvoljava da muz od nje pravi budalu...ja mom nikad necu dozvoliti
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Tanka je linija između dobre i gloope tj. dobrog i gloopog
Ljubav podrazumeva i dobrotu i gloopost i još sijaset kvaliteta, ali neretko gloopost prevaziđe domene ljubavi I dobrote
Zato verovatno vrlo često čujem žene koje kažu 'Eh, da mi je da sam kučka...'/ muškarce 'Što ne umem da budem đubre...?'
A ima onih koji ni toga nisu ni svesni...što je najtužnije
Kad prestaneš da se daješ na čuvanje, već na gaženje, kad osmeh postane lažan, onda i ljubav i sebe prodaš u bescenje.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Nekoliko postova jedne osobe, naterali su me da otvorim ovu temu. Da vidim kako ostali razmisljaju o tome. Elem, prica ide ovako:
Postoji neka devojka/zena (neka, ne jedna odredjena, ima sigurno svako od nas jednu takvu koju zna) koja u vezi/braku uvek i sve prasta. Uvek je ona ta, koja nosi neki teret. Podnosi zrtve. Uvek je ona ta koja prasta. Uvek je ona ta, koja nikada ne radi nesto sto se njenom muzu/decku ne svidja, ali od njega takve ispade, koji se njoj ne svidjaju i povredjuju je naravno time, uvek tolerise i prasta ih(ne mora on to da radi cesto,ni stalno, ali jedino on radi takve stvari). I stalno pod izgovorom: ja sam dobra (grubo receno, mada u tom kontekstu), ja prastam; ili- znam da me voli, ali on je takav; ili-moram zbog deteta; ili-pa zna on nekad i nesto dobro da uradi, pa mu zato ja ovo sve prastam; ili-bilo koji "glupi" izgovor. Ali stalno! Svi mi mozemo do jedne granice i NEKE stvari da prastamo, ali znaci-kod njih je ovo stalno. Godinama. Ali ne godinama i ne non-stop.
Elem, moje pitanje je: sta vi mislite o takvim devojkama/zenama! Da li mislite da su one stvaro "svetice"? Ili mislite da su "glupe guske" koje nemaju samopostovanja, nisu dovoljno jake, pametne su, pretarno dobre, ali ne glupe........??? Kakvo je vase misljenje o njima?! Kako ih gledate? Da li ste i same takve? Da li vas nerviraju? Da li mislite da je to normalno? Da li ih postujete?!
ps. lepo bi bilo, da i muskarci daju svoje misljenje! |
Pa ja mislim da je to samosazaljevanje, da mi drugi rekli "vidi sta joj radi, a ona je tako dobra" e sad, isto moze da bude da je ona jednostavno tako dobra i da se nada da ce muz/decko da se promeni. Ako je prvi slucaj u pitanju, ne, ne postujem ih...zasto bi? Ja nisam takva, ako mi stane na zulj, mogu oprostiti ali sve zavisi od toga sta je uradio...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
U redu je praštati, ali i tu treba da postoji granica dokle može da se ide. Žene koje se tako ponašaju su večite "žrtve" jer su same izabrale tu ulogu. Kada bi poštovale sebe, ne bi to ni dozvolile. Ključ tog problema je u nedostatku samopoštovanja. Kad neko ne poštuje sebe, svi ga gaze. Ali ponavljam, to je njihov izbor, da budu žrtve.
Moja tetka je ceo život živela sa alkoholičarem i svašta pretrela i ostala s njim do njegove smrti. Ja to ne mogu da razumem niti to povezujem sa njenom dobrotom. Pre će biti sa glupošću jer je upropastila sopstveni život...
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|