:: |
Autor |
Poruka |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Mladji za zezanje DA! ali za vezu nikako...
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne vidim nista lose u tome
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nije to za mene
Više voli starije,iskusnije
Imam drugaricu koja je bila sa nekim 5 godina mlađim od nje i na kraju on nju šutnuo i nazivao je đubretom,šta već.. Ma klinac. Ne hvala
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
nextajox je napisao/la sledeće: |
Imam drugaricu koja je bila sa nekim 5 godina mlađim od nje i na kraju on nju šutnuo i nazivao je đubretom,šta već.. Ma klinac. Ne hvala |
Mislis li da je to samo zato sto je mladji?
Ne znam, mozda i jeste, ali je kod mene slucaj drugaciji. Moj decko je 4 godine mladji, i evo vec godinu i par meseci me tretira kao kraljicu. Sve je od osobe do osobe. Svaka osoba se razvija drugacije. Svaka osoba je odgojena drugacije.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | nextajox je napisao/la sledeće: |
Imam drugaricu koja je bila sa nekim 5 godina mlađim od nje i na kraju on nju šutnuo i nazivao je đubretom,šta već.. Ma klinac. Ne hvala |
Mislis li da je to samo zato sto je mladji?
Ne znam, mozda i jeste, ali je kod mene slucaj drugaciji. Moj decko je 4 godine mladji, i evo vec godinu i par meseci me tretira kao kraljicu. Sve je od osobe do osobe. Svaka osoba se razvija drugacije. Svaka osoba je odgojena drugacije. |
Dobro.ti imaš 25 a on 21.. Što je neko stariji razlika u godina nije ni bitna. A kod moje drugarice je bio slučaj da ona ima 21 a on 17 ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E vidis tu si u pravu Da, zavisi u kojim si godinama kad se desi ta ljubav sa mladjim muskarcem. Jer ni meni ne bi bilo isto da smo zajedno kad sam imala 20 a on 16 (gluvo i daleko bilo ) Kao sad kad je meni 25 a njemu 21
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
Bila sam u vezi sa 8 godina mlađim. I bilo je extra!
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Ja i dalje ostajem pri svom misljenu, dobri zsu za zezanje i to sve., ali za vezu ne bih mogla. Ma nema sanse
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
---X---GIRL je napisao/la sledeće: | Ja i dalje ostajem pri svom misljenu, dobri zsu za zezanje i to sve., ali za vezu ne bih mogla. Ma nema sanse |
Ko pričao o vezi?
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Starije je iskusnije jel kažete?
A šta imate reć na ovo?
Starije jeste možda iskusnije, al mlađe će bit iskusnije al starije nikad mlađe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^Svaki ti se dao
I dalje mislim da su godine samo broj, sve dok su dvoje psihicki jednako zreli za vezu
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | ^Svaki ti se dao
I dalje mislim da su godine samo broj, sve dok su dvoje psihicki jednako zreli za vezu |
Iskreno, svaki mi se i dade, al ja neću svakog
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|